ZTC

Hrvatska ima mnogo dizajnera o kojima se malo zna, ali zato smo mi ovdje kako bi podržali domaći dizajn i potaknuli svijest Hrvatica o posebnosti i eleganciji koju pružaju hrvatski dizajneri. Ovog puta na redu se našao riječki atelier Sally sa prekrasnim, elegantim i svečanim haljinama.

Za sve ljubiteljice glamura, elegancije i kvalitete Sally Atelier na čelu s dizajnericom Džanom Ravlić postat će vaše omiljeno mjesto za kupnju. Lipanj je mjesec vjenčanja, a Sally atelier ima upravo sve za vas. Kreacije dizajnerice Džane odlično prate liniju ženskog tijela te naglašavaju ženstvenost i profinjenost s dozom glamura.

Izabrali smo nekoliko haljina koje su nas očarale što nas i ne čudi jer Atelier Sally posluje sa više od 30 godina tradicije i iskustva te izrađuje žensku modnu odjeću za posebne prigode, spremne za nošenje i po mjeri.

Atelier Sally možete pronaći na adresi Užarska 17, Rijeka ili u Tower Centru Rijeka (J.Polića Kamova 81 A) te izaberite haljinu iz ponude, a ukoliko imate neku posebnu želju, atelier Sally će izraditi haljinu samo za vas.

Foto:Sally atelier
Pripremila: Ines Cunjak

 
 

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE