ZTC

Sretni smo što možemo podržati domaće dizajnere i njihov rad, te skrenuti pozornost Hrvaticama na ove divne kreacije!

Danas smo vam odlučili pokazati nekoliko prekrasnih kreacija modnog studija  – Desiinia Dizajn, brenda iza kojeg se krije modni dvojac iz Osijeka –  Nikolina i Anja Kvesić. Osnivačice, a prije svega sestre krenule su kao i većina mladih i kreativnih umova, spontano, s izradom odjevnih predmeta. U početku je sve bio hobi koji se kasnije pretvorio u pravi poslovni pothvat. Desiinia je nastao 2014. godine u Osijeku iz ljubavi prema modi i odjeći. Klijenticama nude jednostavne i nosive odjevne predmete koje mogu kombinirati na različite načine.

Naše kreacije su spoj omjera cijene i kvalitete, želimo da nas ljudi prepoznaju kao brend te da se svaka žena osjeća ugodno i ženstveno noseći Desiiniu. Želja nam je da se u ormaru svake žene nađe jedna Desiinia kreacija.”

-Anja i Nikolina

Mi smo se zaljubili u šarm i jednostavnost ovih haljina, ne samo što su nosive u svim prigodama već u njima izgledate elegantno i profinjeno.

Svaka kreacija je rađena po narudžbi, omogućavajući pritom klijenticama zajedničku suradnju kako bi sve strane bile zadovoljne. Više o njihovim kreacijama možete pogledati na službenoj Facebook stranici ili na Desiinia Dizajn.

Foto: Desiinia Dizajn
Pripremila: Stilueta

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE