14.1 C
Rijeka
Uto, 22 lis 2019 21:03:32
Naslovnica STIL AKTUALNO Iz ateliera hrvatskih dizajnera: Torbice s potpisom Sartess kakve još niste vidjeli!

Iz ateliera hrvatskih dizajnera: Torbice s potpisom Sartess kakve još niste vidjeli!

183
ZTC

Proljeće je kalendarski već odavno stiglo i dok čekamo više temperature i sunčanije dane sve više maštamo o osvježavanju naših polica s torbama novim modelima. Poznato je da volimo i podržavamo hrvatske dizajnere i sretni smo što se sve više Hrvatica okreće upravo njemu jer naši talentirani dizajneri svojim kreacijama konkuriraju i svjetskom tržištu. Danas vam predstavljemo torbe koje su nas oduševile s potpisom brenda Sartess Design!

Odmah na početku ćemo naglasiti da kod Sartess torbica kreativnost ne poznaje granice, vlasnica i modna dizajnerica Snježana Sirovica nije ni sanjala da će njezin hobi prerasti u uspješan poslovni pothvat. Talent, entuzijazam, upornost i želja za stvaranjem kvalitete su koje cijenimo jer simpatične torbice osvojile su srca mnogih, u početku njezinih prijateljica, a ubrzo i znatiželjnih te oduševljenih kupaca.

Inspiraciju za izradu torbica crpi u svojoj okolini ali posebno i u filmovima, crtićima, putovanjima i umjetnosti pa tako ćete kod nje pronaći torbice s likovima iz crtića Snoopy, Tom and Jerry, Mickey Mouse… ali i filma Star Wars, pronaći ćete i romantične motive poput cvijeća. S godinama torbice su i mijenjale svoj izgled no jedno ostaje isto, a to je da su Sartess torbice šarene i vesele uz prepoznatljiv retro model torbice koja se lako zatvara uz pomoć dvije kuglice, a nastao je po uzoru na torbicu njezine bake kakvu je i sama željela imati.

Male, velike, dnevne, večernje, za posebne prilike… torbicu možete naručiti i po narudžbi, a Snježana će sve vaše želje pažljivo prenijeti u izradu. Više o Sartess torbica kao i o kupnji možete saznati putem Facebooka i Instagrama!


Foto: Sartess

Pripremila: Stilueta

 

Vaši komentari
  • Sign up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
We do not share your personal details with anyone.