ZTC

Volimo hrvatski dizajn, pogotovo kad stvaraju nešto posebno i drugačije. Sretni smo jer možemo promovirati domaće dizajnere, ne samo zato jer su “naši” već jer su proizvodi visoke kvalitete i predivnog dizajna. Ovog puta zavirili smo u riječki atelier Hero4Heroes i za oko su nam zapele sandale u pravim ljetnim, veselim bojama.

Marijana Hero je modni dizajner iz Rijeke, a sve svoje kreacije i modne dodatke potpisuje s brendom Hero4Heroes. Diplomirala je na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu nakon kojeg se vratila u Rijeku gdje je započela s kreiranjem razigranih i eksplozivnih kreacija ukrašenih pažljivim detaljima, a upravo su takve i njezine sandale.

Hero4heroes stvara modu za heroine –  djevojčice, mlade žene, učenice, majke, poslovne žene, bake. Za sve žene koje su dovoljno hrabre nositi jarke boje i tako izraziti svoju osobnost.  Njihov dizajn sastoji se od mnogo detalja, tekstilnih kolaža, tiskanih materijala i neizbježnog kombiniranja koji proizvode oblikuju novim mozaicima i oblicima svake sezone.

Podržavamo domaće dizajnere i njihov rad i sretni smo što se Hrvatice sve više okreću domaćem dizajnu koji donosi kvalitetu i priliku da budemo posebne! Sve dodatne informacije o Hero4Heroes možete pronaći na službenoj stranici i Facebook profilu.

Foto: Hero4Heroes
Pripremila: Stilueta
 

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE