ZTC

Podržavamo domaće dizajnere i njihov rad i sretni smo što se Hrvatice sve više okreću domaćem dizajnu koji donosi kvalitetu i priliku da budemo posebne!

Zavirili smo u atelier Twins by Begović & Štimac iza kojeg se kriju mladi Slavonci Damir Begović i Domagoj Štimac. Iako možda i izgledaju kao braća blizanci, zapravo uopće nisu u krvnom srodstvu već samo u onom modnom, a upravo zbog toga što je okolina često mislila da su braća, nastalo je i ime brenda Twins. Damir je iz Starog Slatinika kod Slavonskog broda, dok je Domagoj iz Osijeka. Damir i domagoj zajedno su išli u Srednju školu za tekstil, dizajn i primijenjene umjetnosti i već su se tada sprijateljili, a njihovo prijateljstvo se nastavilo razvijati i kasnije, odlaskom na zagrebački Tekstilno-tehnološki fakultet.

Kako su godine odmicale, prijateljstvo je postajalo sve jače, a tu su se rodile i nove ideje i tako je sve krenulo. Pobjedili su na Modnom ormaru, a potom su dobili i poziv kreativnog direktora Cro-A-Portera, Viktora Drage, da se predstave na manifestaciji. Danas je ovaj brend poznat mnogim Hrvatima i Hrvaticama, a Damir i Domagoj svakim danom nas sve više iznenade svojim kvalitetnim prekrasnim kreacijama.


Foto: Twins by Begović & Štimac
Pripremila: Stilueta

Kancelarija bar