ZTC

Volimo hrvatski dizajn, pogotovo kad stvaraju nešto posebno i drugačije. Sretni smo jer možemo promovirati domaće dizajnere, ne samo zato jer su “naši” već jer su proizvodi visoke kvalitete i predivnog dizajna. Ovog puta zavirili smo u Evita atelier i oduševili se onime što smo pronašli.

Mlada dizajnerica Tanja Filipović stoji iza brenda Evita i u kratko vrijeme je prikupila simpatije mnogih pa tako i nas. Tanju smo već imali prilike upoznati prošle godine kada smo je i predstavili našim čitateljima. Ima samo 24 godine i rodom je iz Umaga, a studira modni dizajn na TTF-u u Zagrebu.  Obuća s potpisom Evita je ručno rađena od 100% prirodnih materijala, a odiše posebnošću, bojama, volanima, mašnicama – prava ljetna obuća i dizajn koji obožavamo.  Tanja naporno radi i ulaže puno ljubavi u svoj brend, te nas je njezina nova kolekcija  ostavila bez daha.

Tanja se trenutno bazire samo na obuću, a mi jedva čekamo vidjeti što nam sprema u budućnosti. Uz trud i rad sve je moguće. Više o Tanji i brendu Evita možete saznati na Facebook profilu.

Foto: Doris Fatur
Pripremila: Stilueta
 
 
 
 
 

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE