ZTC

Hrvatska ima mnogo dizajnera o kojima se malo zna, ali zato smo mi ovdje kako bi podržali domaći dizajn i potaknuli svijest Hrvatica o posebnosti i eleganciji koju pružaju hrvatski dizajneri. Danas vam predstavljamo Ivanu Vučinović koja se bavi izradom nakita kojeg obožavamo.

Ivana nam dolazi iz Ražanaca u blizini Zadra, a trenutno živi u Göttingen-u u Njemačkoj te se izradom nakita bavi već sedam godina. Njezina želja za kreiranjem i stvaranjem kako i sama kaže postojala je od kad zna za sebe, a znanje tradicionalne izrade nakita stekla je u Milanu u školi “Scuola Orafa Ambrosiana”. Nakon završetka obrazovanja nastavila je ulagati u sebe i svoje stvaranje te je u međuvremenu i osnovala svoj brend. Ivana kaže kako je najčešće inspirira materijal s kojim trenutno radi, ali i da svakako od početka pa sve do danas velika je ljubiteljica boja, no teško joj je odoljeti i dragom kamenju te zlatu iako najviše radi sa srebrom.

“Nakit o jednoj ženi otkriva mnogo o njezinom raspoloženju, individualnosti, hrabrosti te maštovitosti.” – Ivana Vučinović

Ivana prati rad domaćih dizajnera, a jako joj se sviđa rad Ivane Omazić, te kaže kako voli dizajnere koji su kvalitetni pristupom kroz vlastite, a ne tuđe ideje.

Njezin nakit možete naručiti preko službene Etsy stranice.

Foto: Facebook

Pripremila: Stilueta

 
 
 

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE