ZTC

Domaća modna scena u posljedih je nekoliko godina potpuno zablistala. Svakodneno nailazimo na domaće dizajnere koji svojim kreacijama oduševljavaju svih nas. Uvijek vam predstavljamo raznoliku paletu proizvoda mladih, talentiranih i prvenstveno kreativnih ljudi. Domaći dizajn uvijek ćemo s ponosom podupirati i sami birati, pa tako ni ovaj put nije iznimka jer smo zavirili u atelier ADsign by Ana Dorotić


Ana je dizajnerica koja izrađuje lukuszne torbe, ali i ostalu kožnu galenteriju pod imenom ADsign. Njene torbe prepoznatljive su po vrhunskoj kvaliteti, ali i razigranim bojama te jednostavnim motivima. Pri izradi koristi iznimno kvalitetne materijale, a od početka se okružila odličnim i stručnim ljudima koji su joj pomogli u kompletnoj realizaciji njezine zamisli. Poslovnu suradnju sklopila je s uglednim zagrebačkim obrtnikom, Vukom Miljenkom koji zajedno s njom stoji iza svake torbe koju proizvedu.

Sve informacije o ovim predivnim aktovkama možete dobiti na Facebook stranici, a njihove proizvode možete pronaći i na Vuk Leather.

Foto: Facebook profil ADsign by Ana Dorotić
Pripremila: Stilueta

Vaši komentari