ZTC

Podržavamo domaće dizajnere i njihov rad i sretni smo što se Hrvatice sve više okreću domaćem dizajnu koji donosi kvalitetu i priliku da budemo posebne!

Danas vam donosimo naš odabir prekrasnih haljina s potpisom brenda Alduk. Alduk tim je u rukama Ivana Alduka, mladog hrvatskog dizajnera koji je krenuo sa svojim radom 2007. godine u sklopu natjecanja za mlade dizajnere. Ubrzo nakon toga uslijedile su revije na Cro-A-Porteru i Fashion.hr-u. Svojim revijama gostovao je i na ostalim modnim projektima u Hrvatskoj i Sloveniji te iza sebe broji više od 25 izlaganja. Stvaranje Alduk brenda njegovo je veliko zadovoljstvo. Iznimno brine o svakom detalju i komadu odjeće koji izlazi studija.

Kreacije brenda Alduk bile su ljubav na prvi pogled. Prekrasne haljine su nas oduševile svojom jednostavnošću i šarmom. Možemo ih nositi u raznim prigodama od izlaska na kavu pa do odlaska na posao ili vjenčanje. Alduk dizajn svi rado nose što nam govori i podatak o mnogo zadovoljnih klijentica svake godine. Mi smo ovoga puta odabrali tri vrlo elegantne kreacije koje slave ženstvenost.


Pripremila: Stilueta

Vaši komentari