ZTC

Trsatska gradina će i petu godinu za redom ugostiti večer mode, ljepote, umjetnosti i iznenađenja za sve posjetitelje. CITY 45 20 je modna manifestacija koja se održava u sklopu Ljeta na gradini te okuplja mnoge brendove iz cijele Hrvatske ali i jednu posebnu haljinu po kojoj je i ova manifestacija specifična. Jedna od prekrasnih modela koji će nositi ovu reviju je i Ivana Paris Bubičić, Miss Universe Hrvatske 2003. godine, a danas majka dvojice dječaka Leonida i Noela. Ivana je s nama od samih početaka, nosila je reviju svake godine do sada, a nosit će je i ove. Naglasila je kako joj je iznimna čast biti dio ove priče.

Osjećam se kao dio ove priče koja je iz godine u godinu rasla i postajala sve kompletnija i savršenija. Moram čestitati Mariji Mažar na njezinom iznimnom trudu, snazi i volji da Rijeku obogati jednim savršenim spektaklom mode u naljepšem mogućem ambijentu Trsatske gradine, uspješno je odradila posao i samim time počašćena sam svake godine njezinim pozivom za sudjelovanje.

Bez obzira na na iskustvo i kilometre provedene na modnoj pisti, svaki izlazak budi bujicu treme, pa tako i njezinu. Do sada još nije nikad pala na modnoj pisti, ali se uvijek prije izlaska pita je li to taj njezin prvi put. Za Trsatsku gradinu kaže kako je najljepši i daleko najromantičniji dio Rijeke s nenadmašivim pogledom i da je upravo to ono što je posebno privlači kod revije City 45 20. Oduševljava je moć transformacije uz predivne haljine, šminku i ostale trikove gdje za nekoliko minuta možeš postati druga osoba i iznositi pregršt stilova, boja i kreacija koje u privatnom životu možda nikad ne bi probala i tako u ogledalu upoznati sebe u drugom svijetlu.

Možda najbolja usporedba bi bila bajka Pepeljuga. Eto dok traje revija mi smo kao Pepeljuge na balu, a nakon ponoći vraćamo se vlastitim životima. Hahah 🙂

Ivana za sebe kaže kako je ipak prvenstveno majka, a onda sve ostalo jer se ona nakon ponoći vraća svojim prinčevima Leonidu i Noelu koji su joj u zadnjih 8 godina pokazali prave vrijednosti i smisao života.

Moja profesionalna karijera modela stala je onog trena kad su se oni rodili!

Na pitanje hoće li je sinovi doći bodriti 14.07. na Trsatsku gradinu odgovara kako je ona “mama babaroga” kod koje se poštuju pravila i odlazak u krevet najkasnije do 21:30, a pošto i sama revija počinje u to vrijeme čini se da će Leonid i Noel ipak ostati kući. No nikad se ne zna, možda ipak odluči napraviti iznimku i dopusti im jedan “izlazak” u pratnji mame. 🙂

Zahvala Lusso Couture, Avon, Optika Viktor Shahini, Karla i Skinfinitiy Cosmetics

Make up: Iva Berišić

Foto: Ivor Mažar

Pripremila: Ines Cunjak

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE