Jedna majica predstavlja dio cjeline, ljubav. Druga majica predstavlja drugu polovicu, drugu puzzlu, ljubav. Obje majice čine cjelinu, ljubav, zajedništvo, prijateljstvo, savršen spoj.

„Majice za prijateljice“ ideja su autorice i kolumnistice Ivane Grabar. Projekt je jednim dijelom naslonjen na idejni projekt Ivane Grabar za Narukvice – prijateljice koje se uspješno prodaju već drugu godinu i do sada su izašle 3 kolekcije istoimenih narukvica, a u suradnji s dizajnericom nakita Irenom Šarlijom.

“Ideja za majice došla je spontano, kao što i inače dolaze kreativne ideje, a cilj je da se poklone prijateljici. Volim majice! Nosim majice pa sam osmislila svoju liniju majica  Jedna majica predstavlja polovicu jedne cjeline, puzzlu, ljubav. Druga majica predstavlja drugu polovicu, puzzlu, ljubav. Obje majice čine cjelinu, ljubav, zajedništvo, prijateljstvo, savršen spoj.” – rekla je autorica projekta #majicezaprijateljice Ivana Grabar.

Dvije majice, kao i osobe kada su zajedno čine jednu potpunu sliku koja simbolizira ljubav i  zajedništvo.

Ideja autora projekta #majicezaprijateljice je da se djevojke ili žene koje se druže imaju svaka svoju majicu i kada su zajedno, kada se zajedno slikaju za FB ili Instagram – da njihove majice kao i prijateljstvo čine cjelinu – jednu potpunu sliku – doslovce.

#majicezaprijateljice simboliziraju ljubav i zajedništvo, poziv na druženje i prijateljstvo!  Majice od danas možete naručiti za sebe i svoju prijateljicu.

Narudžbe preko web shopa: MAJICE ZA PRIJATELJICE NARUDŽBA ili u inbox stranice PINK PEN

Tim koji je stvorio #majicezaprijateljice: Ideju za majice i projekt #majicezaprijateljice osmislila je autorica & blogerica Ivana Grabar. Vlasnik projekta je tvrtka Pink Pen j.d.o.o. Dizajn za #majiceprijateljice napravila je Željana Stošić iz GRAD studio za grafički dizajn Partner projekta #majicezaprijateljice je PRINT4EVER.

I za kraj, citat autorice Ivane Grabar: „Pravog je prijatelja teško naći. Danas je teško imati bezgranično povjerenje u nekoga. Teško je pustiti se nekome i otvoriti dušu. Zato postoje pravi prijatelji i onaj tko ih ima – sretna je osoba.“

Tekst: PR
Foto: Davor Ujčić
Pripremila: Stilueta

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE