“Budući  da mi čitatelji često pišu i pitaju za savjete, vrijeme je da se družimo u živo i suočimo s najvećim problemima i strahovima.”Ivana Grabar

Prva tema je PREKID / RAZVOD i što sa sobom nakon, a predavanje na temu i aktivno druženje u organizira se: 20.04. u Rijeci, Bazeni Kantrida / sala za sastanke, u terminu od 18:00 do 21:00 h. Organizator je agencija Pink pen j.d.o.o.

Moderatorica i predavačica je Ivana Grabar, autorica dvije knjige i omiljena kolumnistica koja piše upravo o vezama i odnosima. Njene brutalne ispovijesti, iskreni savjeti iz života i proživljenog je ono što je oduševilo čitatelje. Dovoljno je reći kako su obje knjige „Pink Pen“ i „Život može biti lijep“, žene nazvale „više od knjige“.
Predavanje će biti će zatvorenog tipa i na njemu će moći sudjelovati isključivo one osobe koje predavanje zanima. Na predavanju će se moći postavljati pitanja, razgovarati vrlo otvoreno i direktno te razmjenjivati iskustva. Uvažena gošća na predavanju biti će ugledna psihologinja iz Rijeke Ines Denona, magistar specijalist kliničke psihologije i geštalt psihoterapeut. U 25. godina rada s ljudima stekla je različita iskustva i puno toga naučila od svojih klijenata..  Mr.spec. Ines Denona već je ranije surađivala s kolumnisticom Ivanom Grabar na tekstovima i temama. Tako će biti i na predavanju 20.04. Spojiti će se život, iskustvo i struka.

Obje knjige autorice Ivane Grabar nalaze se na policama Odjela psihologije u bibliotekama, ali ona nije psiholog, premda voli uspoređivati život i struku te čuti mišljenja stručnjaka.

„Moje životno iskustvo dobilo je najveća priznanja i zbog toga sam jako zahvalna: Prvo priznanje dobila je moja snaga da iz sveg pakla izađem jača nego ikad i sačuvam zdravu pamet, druga je moje divno dijete koje sam odgojila je u zdravu osobu s normalnim pogledima na život, treće priznanje je za hrabrost da uopće o svemu tome progovorim u prvom licu, svojim imenom i prezimenom i svoje iskustvo podijelim sa svima – javno, četvrto ogromno priznanje su moji vjerni čitatelji diljem svijeta koji moje tekstove prate posljednje tri godine, peto i šesto ide mojim dvjema knjigama koje sam izdala u vlastitoj nakladi. Došlo je vrijeme da nakon mora pisama i upita posljednje dvije godine, suočimo uživo probleme i o njima porazgovaramo otvoreno vi i ja, ali i svi oni drugi prisutni na predavanju koji su prošli slično ili možda čak isto iskustvo… A ima nas. Vidimo se u 20.04., u 18 sati Rijeci!“ Ivana Grabar / Pink Pen

Predavanje će se održati u dvorani za sastanke Bazeni Kantrida i zatvorenog je tipa. Predavanju mogu prisustvovati i žene i muškarci. Broj mjesta je ograničen i ići će isključivo na potvrdu dolaska. Cijena za sudjelovanje na predavanju i druženju je simbolična i iznosi 75,00 kn.

Prijave na e-mail: ivana@pinkpen.com.hr

Izvor: PR

 

Vaši komentari
SALLY