ZTC

Danas smo za vas spojili ugodno s korisnim te ćemo vam predstaviti zanimljivu knjigu Vibracija uspjeha autorice Ive Belé, a u suradnji s njom i istom tom knjigom nagraditi jednog od vas. Sve što morate napraviti je na email redakcija@stilueta.net do 15. rujna poslati vaš odgovor „Moja rutina za kvalitetan dan je…“ Budite kreativni i maštoviti i najbolji odgovor nagrađujemo.

Iva potiče pojedince i tvrtke da aktiviraju svoju svrhu, ciljeve i unutarnje snage, kroz treninge, mentorstvo i motivacijske govore. Ona u svom Success Conceptu kombinira metodologiju, obrazovanje i 20-godišnje menadžersko iskustvo, omogućujući kod polaznika trenutne promjene i brzu implementaciju. Iva je prvi europski i hrvatski certificirani trener Canfield Metodologije, Trenirana je i certificirana u SAD-u osobno od Jacka Canfielda “America’s #1 Success Coach-a”. a uz to je i poslovni savjetnik uspješnih tvrtki. Iva je kreirala Success Concept pomoću kojeg možemo razviti vlastite jake strane i osvijestiti svoje talente, a bavi se temama preuzimanja odgovornosti, postavljanjem ciljeva, vodstvom te načelima uspjeha i ostalim primjerima iz prakse.

Knjiga Vibracija uspjeha naučit će vas da uspjeh ovisi o vama, a ne o okolnostima, a da biste bili istinski produktivni, uspješni i na kraju krajeva sretni važno je razvijati umjetnost urpavljanja sobom. Jedino kada znamo kako kontrolirati i organizirati vlastito vrijeme, prioritete i ciljeve možemo to očekivati i od drugih, a upravo odlični lideri su oni koji svojim primjerom pokazuju ovu važnu vještinu.

Ova knjiga će vas pokrenuti, ova knjiga sadržava konkretne korake kojima možete postati zadovoljni samim sobom i postići uspjeh, bez obzira na okolnosti u kojima ste se našli, jer većina ljudi živi nesvjesno i ne planiraju događaje u svom životu već ih oni zadese, a upravo to je izazov, kontrolirati i upravljati svojim životom i sami stvarati vlastite okolnosti.

Uz svaku temu, pronaći ćete vježbe koje će pomoći baš vama da osvijestite svoje trenutno stanje i odredite aktivnosti prema svom cilju. Na kraju svakog poglavlja je i sažetak glavnih tvrdnji koje vrijedi zapamtiti.

Namjenjena svima onima koji se nalaze na prekretnici i priželjkuju uspjeh i ispunjen život ali i poslovnim ljudima koji žele bolje upoznati sebe i svoju radnu okolinu, studentima koji se žele pripremiti za budući posao, poduzetnicima koji se žele lakše nositi sa stresom…

Ovo je knjiga koju nećete zaboraviti na polici već ćete iznova i iznova tražiti odgovore na vaša pitanja i probleme s kojima se susrećete, ona je trener koji vam je uvijek nadohvat ruke.

Vibracija uspjeha pomoći će vam u osobnom rastu i razvoju, ona dovodi do zdravlja i osjećaja ispunjenosti, a do balansa dolazimo samo disciplinom, prioritetima i strpljenjem, a važnu ulogu u tome ima spavanje, zdrava prehrana, fizička aktivnost i boravak na suncu. Uspostaviti zdravlje i održavati ga, vrhunsko je dostignuće koje za sobom nosi sve ostalo što definiramo uspjehom – materijalno blagostanje, socijalnu ispunjenost, duhovnost.

Kako nabaviti knjigu Vibracija uspjeha? Knjiga je dostupna u svim knjižarama Školske knjige te na web shopu Školska Knjiga

Foto: PR

Pripremila: Stilueta

 
 
 

Kancelarija bar