ZTC

Vjenčanja su posebna, ona predstavljaju onaj jedan jedinstven dan kada želimo da sve prođe savršeno, jer tim danom započinje i ostatak našeg života. Sajmovi vjenčanja su vrlo korisni i zanimljivi jer nam pružaju sve na jednom mjestu, od fotografa, slastičara, dizajnera, organizatora… na sajmovima vjenčanja pronaći ćete sve. Kako bi i vaše vjenčanje bilo u svakom smislu riječi savršeno i prilagođeno upravo vama pronašli smo gdje se to nalaze sajmovi vjenčanja koje možete posjetiti u nadolazećim mjesecima.

Wedding EXPO

Wedding EXPO je sajam vjenčanja na Zagrebačkom velesajmu koji je započeo danas 26. listopada, a trajat će sve do nedjelje, 28. listopada. Ovaj sajam vjenčanja jedan je od većih sajmova vjenčanja u Hrvatskoj stoga ukoliko još uvijek tražite poneki detalj za vaš dan iz snova svakako navratite ovog vikenda u Zagreb!

Sajam vjenčanja u Opatiji

Već tradicionalno Sajam vjenčanja otvara svoja vrata 17. i 18. studenoga u prostoru sportske dvorane Marino Cvetković, u Opatiji. U fokusu događanja osim ponude brojnih izlagača bit će i edukativne radionice, degustacije i svakodnevne modne revije te sajamski popusti uz koje budući mladenci mogu znatno uštedjeti prilikom planiranja vjenčanja. 

3. sajam vjenčanja Nova gradiška

Ovaj sajam je zaista poseban, održava se 17. studenog u Novoj Gradiški i na njemu možete osvojiti odličnu nagradu, pravila igre su vrlo jednostavna, a opširnije su objašnjena na linku.

Dani Vjenčanja u Varaždinu

Ukoliko vam je Varaždin bliži nego Nova Gradiška, svakako preporučamo i posjet ovom sajmu vjenčanja koji će se održati 17. i 18. studenog, a dok čekamo i otvorenje sajma izbor za najsimpatičniji par je već počeo. 

Wedding day/ Beauty expo Split

Iako ovaj sajam na red dolazi tek 25. i 27. siječnja 2019. godine, nikako ga ne smijemo zaboraviti, pripreme su tek u tijeku, a mi nestrpljivo čekamo vidjeti što će nam pripremiti ove godine.

Foto: Unsplash

 

 

Kancelarija bar