ZTC

Ukoliko vam pri pomisli na hamburger zablista slika masnog, nezdravog obroka u nekom obliženjem fast foodu, moram vam reći da se gadno varate. Ok, možda hamburgeri nisu najzdraviji obrok, ipak se njihov se “imidž” u zadnje vrijeme itekako izmijenio. Pronalazimo ih u najrazličitijim verzijama, sa dodacima povrća, salata, umaka i začina… Od sada su na meniju pubova, kao i najfinijih restorana. Danas donosimo prijedloge gdje pojesti najbolji hamburger u našoj Rijeci.

Nedavno preuređeni SPAGHO  u centru grada nudi odličnu hranu po pristupačnim cijenama. Bilo da se radi o poslovnom ručku, romantičnoj večeri ili izlasku sa prijateljima, ovo je mjesto za vas! U ponudi imaju i slastan hamburger sa domaćim krompirićima. Mmmm,

Nešto drugačiji hamburger sa mesnim okruglicama možete pronaći u KING’S CAFFE PUBU. Najukusnije meso, dodatak svježe salate, umaka i  toplih, domaćih krompirića neće nikoga ostaviti ravnodušnim. Iza King’sa preporučuju da za puni doživljaj nazdravite pivom Paulaner Salvator i jednostavno uživate!

Novootvoreni SUBMARINE brzo je pridobio ljubav Riječanki i Riječana. Hamburgeri definitivno nikada nisu bili ukusniji, ali i posebniji. Kada ste u centru grada znate gdje navratiti na odličnu hranu i dobru zabavu.

Cheat dan nikada nije bio slađi! Poznati francuski bistro LA ROSE od sada nudi i hamburgere. Okrenite broj drage osobe i korak po korak do Starog grada. Složit će te se da izgleda stvarno primamljivo…

Tko još nije isprobao vrhunsko meso u PUBU CARRACA? Izvrsnu hranu po još boljim cijenama pronaći će te  njihovom restoranu na Trsatu. U ponudi je naravno i hamburger, koji smo isprobali i odmah se odševili. Tražite li lokaciju za opušteno druženje sa prijateljima, obitelji  ili kolegama sa posla na pravom ste mjestu! 

Pripremila: Katja Grubiša

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE