ZTC

Weekend Media Festival, brojna manja događanja, ali i jedno modno događanje. Proteklih dana Istra je centar svega i odabir pojedinaca iz cijele Hrvatske. Uspješna domaća dizajnerica prepoznatljivog modnog potpisa, Anja Moretti , javnosti je u petak navečer na usponu sv. Teodora u Puli predstavila četvrtu samostalnu reviju.

Brend Stehlik Istrijanke obožavaju pa ne čudi da je modni događaj  pratio velik  broj ljudi.

Najavljujući modnu jesen, ona je nadahnuće pronašla u samostalnim ,strastvenim i sretnim ženama koje se ne libe pokazati svoj stil na njihov svojstven način. Stoga su se  u ulozi modela uz profesionalke našle i poznate modne blogerice te sportaši koji su nosili personalizirana odijela brenda O´dijelo.

Njena četvrta samostalna revija svake godine u ovaj srednjovjekovni grad okuplja 500-njak ljudi koji dolaze vidjeti i podržati njen rad. 

Prvi pogled na Stehlik kolekciju ulijeva dašak boho romantizma, gdje prevladavaju zagasiti animal i floralni printevi , asimetrični krojevi sa volanima, koktel haljine sa 3d aplikacijama i transparentnim fragmentima . Ovu divnu modnu večer svojim je glasom začinila mlada pjevačica Lara Demarin i uvela nas u toplu rujansku noć koja se nastavila u vrtu Shipyard puba koji je te večeri postao prava modna oaza zaljubljenika u modu i ljepotu.

IZVOR: PR

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE