ZTC

Poznata istarska dizajnerica Anja Stehlik ovog je tjedna ostvarila novi poslovni uspjeh, u pulskoj Zagrebačkoj ulici broj 7 službeno je otvoreno  novo prodajno mjesto koje će u budućnosti nesumnjivo predstavljati novu vrlo posjećenu modnu adresu u Istri.

Anja ima puno razloga za zadovoljstvo!

Moderno i romantično uređeno prodajno mjesto modnog brenda Stehlik dizajn prostire se na tridesetak četvornih metara u samom centru Pule, a ugodno druženje poslužilo je kao idealna prilika za upoznavanje s novom Stehlik  kolekcijom za proljeće i ljeto, koja je upravo stigla u prodaju.

U svim novitetima magičnog Stehlik modnog svijeta došle su uživati brojne Anjine klijentice, koje su već dugi niz godina vjerne ovom ženstvenom modnom potpisu

Anja Stehlik svojim kreacijama ipak daje jedinstven potpis, pa coctail haljine koje je predstavila obiluju profinjenom čipkom, bajkovitim tilom, 3d aplikacijama , dok sami krojevi naglasak stavljaju na struk, kao i ramena puna volumena.
Uz Stehlik kreacije u studiu su također dostupna muška i ženska odijela po mjeri brenda O´dijelo, Bisou bijoux nakit, torbe brenda Alique tricot te za malene princeze haljinice brenda D PETIT AMI.

Projekt unutarnjeg uređenja potpisuje Nina Strmotić Vučetić. Moderan, romantičan  interijer prati  novu proljetnu- rascvjetalu kolekciju koja se stvara. Ujedno je i modularan te spreman za mnogobrojne transformacije koje će tek uslijediti i pratiti dizajn koji se stvara u ovoj modnoj oazi.


Izvor: PR

Vaši komentari