skip to Main Content
MENU
Instažene – Ponovljena priča

Instažene – Ponovljena priča

Današnja priča se sastoji od ponovnih spominjanja divnih profila instažena o kojima sam pisala kroz proteklo razdoblje otkako i pišem ovu kolumnu. Zašto ponavljam?

Ljeto je, za mene, uvijek idealno vrijeme za neke rekapitualcije, sažimanja, pregledavanja prošlog i dobrog te rekoh sebi: Današnje instažene će biti ponovno spomenute jer to itekako, svakim danom i sa svakom novom fotkom, zaslužuju. Obožavam ih, a one su redom:

  1. amiepetite

Prezime Čuljak. Sve te žene Čuljak imaju genetski kod za fino, elegantno i stilsko! Divna Sandra, koja se nalazi iza ovog chic instanadimka, ime je koje se provuklo kroz mnoge vaše komentare. Nije ni čudno! Ovaj profil je prava romantična, elegantna, fina, blaga, nenametljiva i autentična priča! Toliko posebna, da se čovjek ne može dovoljno nadiviti svakom pojedinom amiepetite instakadru.

amiepetite

Njen predivan osmijeh i toplina njenog pogleda cijeloj ovoj priči daju drugu dimenziju osobnog- čistog i divnog! Obožavam je!

Kad bih vam krenula nabrajati što sve Sandrino oko hvata, možda bi vam zvučalo već viđenim, nezanimljivim i nimalo različitim od prethodno spominjanih instažena svih ovih mjeseci, kao i mnogih drugih u instasvijetu. U tome baš i jest čar svake od njih. Sandrini posljednji kadrovi su morski, savršeni, nadrealni. Bacite pogled, nećete poželjeti tako brzo otići!

  1. skitnicaa

Moja draga, mila i ljupka Petra je pravi wonderlust i sanjalica! Djevojka je to koja će vas privući, otopiti svojom energijom te dobrom vibrom svojih kvalitetnih fotografija! Opisima će vas uglavnom dodatno rastopiti, a u konačnici i zadržati na svom profilu.

skitnicaa

Što god poželite vidjeti i sve što možete vidjeti na Instagramu, ova predivna skitnica će vam prikazati u svojoj instagaleriji! Zaljubljena sam u kvalitetu njenih fotografija, boje, kompozicije, trenutke, boje, detalje, ma sve! Petra, tvoj sam fan! Posjetite profil, nećete žaliti ni sekunde (a realno dugo ćete se zadržati)!

Posebice ovih dana. Morskih dana. Na divnoj destinaciji. Neću vam otkrivati više, već vas upućujem na Petrin profil. Uživajte!

  1. pe_gi_su

Ova je ženska duša zaljubljena u život i trenutak. Na Instagramu bilježi svoje uspomene, voli svoj rodni kraj, svoju obitelj, pisanu riječ, dekoraciju i, kako sama u svom opisu navodi, Pinterest. Životnost njenih fotografija će vas zaustaviti kako biste iščitali svaki opis njene fotografije.

pe_gi_su

Cititrat ću dio njenog teksta ispod selfie fotografije: “Danas je dan da naučite mlađe generacije da nije sve u lipoti. Nego u ljubavi. I srići. (…) Danas je valjda najbolji dan da ne gubite vrime. Danas je najbolji dan za najbolji dan.”  Njena topla i svijetla riječ će vam osunčati i najtmurniji dan. I samoj mi je tako! Obožavam je!

Spojite to s aktualnim morskim ugođajem, avantuarama i širokim pogledom na svijet i život… Ne tratite ni sekunde, već hop na profil i uživajte!

  1. bisous.fee

Lana je mlada žena koju pratim i lajkam skoro otkad datira moje lajkanje & praćenje, a tome ima sad već poveća brojka godina. Mama, žena, predivna duša i dama koja osjeća, zna, ima, dijeli i može sve u jednom. Što? Sve! To je ono što vam Lana prenosi.

bisous.fee

Ne postoji ono što u životu ne možete! Obožavam njene misli i njene šarene živopisne fotografije. Obožavam što imam priliku pratiti ovako inspirativnu mladu ženu koja svojom dobrom energijom može jedino privući isto i poticati vas na pozitivno.

U svom instafoto svijetu izmjenjuje slike pejsaža koji je se dojme, preko fotka svoje obitelji, modnih detalja, hrane, cvijeća, modnih kombinacija i predivnih selfieja. Pitate se kako izgleda mlada žena koja vodi svoj život na bonvivant način?

Pogledajte Lanin profil. I blog. Ne propustite dati svoje vrijeme Laninom blogu! Oduševit ćete se!

Isto je ostalo sve do danas, samo bolje, samo ljepše (ako je to moguće) i samo inspirativnije.

  1. annajarun

I za kraj, moja imenjakinja Ana. Divna, divna, divna!

Nekako, s Anom sam baš htjela zaokružiti današnju vedru priču jer uvijek (ali uvijek) imam osmijeh na licu kad lajkam njene fotografije. Baš sam joj jučer ispod jedne divne fotke (hrane, naravno- tu ćete najčešće naći moje komentare) ostavila misao koju ću ispisati i ovdje: Mi Ane smo povezane posebnom ljubavlju prema hrani! Da ne bi bilo krivih ideja, nije hrana jedino što profil annajarun predstavlja.

annajarun

Kod divne Ane možete naći predivno stilizirane fotke trenutaka opuštanja, modnih detalja, #coffee trenutaka, detalja zabilježenih na putovanjima i na druženjima. Možete naći i predivne fotke prirode, cvijeća, kozmetike i make upa.

Divan mali instasvijet njeguje ova odnedavno zaručena mlada dama. Jeste li joj čestitale na zarukama? Pratite li je? Lajkate li je? Ako su odgovori ne, sada je idealan trenutak za ispravljanje “greške”, a Ana će vam svojom instafotogalerijom uljepšati svaki novi dan vaše instasvakodnevice!

Posebice s posljednjih morskih fotkama- ostat ćete s njom i tu se zadržati!

Netko instažene vidi istima, a netko ih vidi posebnima u njihovoj kreativnosti, emociji, energiji i želji da svaki kadar bude fin i detaljiziran do posljednje sitnice. Ma bez daljnje filozofije, ako mene pitate, jednostavno savršen! Takve divne dame vrijedne su svake pažnje, lajka i ovog današnjeg ponavljanja jer ne zaboravimo staru latinsku koja nas podsjeća da je ponavljanje majka znanja, a ovo instaznanje- jednostavno ne može biti smetnuto i nenaučeno.

Uživajte u ljetnim danima, suncu, moru, rijekama, jezerima, hladu, šumi, na selu, otoku ili u gradu- gdje god da ste! Samo vam želim osunčano lice, osmijeh na istom i radost u srcu!

ANA FATIĆ – Zaljubljenica u sve što hrani žensku dušu: ljude, prirodu, životinje, knjige, filmove, serije, modu, dobru hranu, putovanja i shopping. Sretno udana doktorica dentalne medicine. Diše sitne radosti i njen životni poziv je tražiti sreću u svemu i uvijek.

ANA WITH INSTALOVE

ANIN SVIJET SITNIH RADOSTI

Ilustracije: Tina Vukasović

Facebook KOMENTARI

Back To Top