skip to Main Content
MENU
INSTAŽENE – PONOVLJENA PRIČA III.

INSTAŽENE – PONOVLJENA PRIČA III.

Danas vam predstavljam treći u nizu ljetnih rezimea mojih voljenih instaoaza dobre vibracije i kvalitetne fotografije. Mnogo se toga izmijenilo otkako sam pisala o ovim damama, ali jedno je ostalo isto:  iskrena emocija i svaka fotografija puna (ali nikad prepuna) duše.

Ovo su one:

  1. ana_lm2204

“Ovo je profil koji broji 163 pratitelja. Ja taj broj vidim minimalno 5 do 10 puta većim.”

Tako sam pisala o ovoj divnoj ženi.

Danas je priča drukčija. Danas je upravo ova posebna, snažna, mlada žena moja suradnica na blogu. Danas njen profil prati 1138 osoba. Nije ni čudo da vas je privukla i zadržala. Nije ni čudo što će vas uskoro biti duplo toliko- i više.

analm2204

Moja Anči (jer sada je svojatam) je svjetski putnik, žena inspirirana ljubavlju, srećom, morem, hranom, modom, svijetom i životom. Iako je njeno sidro u obitelji, braku i u uživanju s divnom kćerkicom Petrom, Ana plovi morima i kuha- chefovski, s emocijom.

Njenom svijetu će vas privući iskrena vibra i ljubav prema životu. I ostanite tu. Uljepšat će vam insta-svakodnevicu. Uživajte!

  1. siempre_sonador

“Složih listu instažena i poslah Tini. Zadovoljna sam. Baš sam zadovoljna izborom!  Jedna instadama se ističe kao ona koju najkraće pratim i onda pročitam sljedeći opis fotografije koju je posljednju objavila, a on glasi: “Učini nešto danas, čega se to bojiš. Nazovi telefonom nekog koga voliš. Kupi novi kišobran i opet ga izgubi. Stopiraj do Berlina, još jednom se zaljubi.” Pa stvarno sam zadovoljna današnjim izborom!”

siempre sonador

Tako sam pisala o divnoj Vlatki koja se nalazi iza ovog insta-nadimka. Vlatka je pozitivna energetska bomba za vašu sanjarsku dušu, istu zakočenu i možda sputanu realitetom. Njen siempre_sonador profil je insta recept protiv sumornog vremena, loših misli i kiše- u svakom smislu, doslovnom i prenesenom.

Volite li fotografije pune priče, života, pulsa, boja i kreativnosti svakodnevnog trenutka, ovaj će vas profil zaustaviti i zaljubiti! Baš kao i mene!

  1. neira_delirium

“Ukoliko pratite domaću odnosno regionalnu blog i youtube scenu, iz instanadimka vam je kristalno jasno i poznato o kome je riječ. U Sarajevu smo danas s Neirom, ali prateći njenu strast i ljubav prema putovanjima- s njenom instafotogalerijom (baš kao i vlogovima) možemo otići svugdje u svijet. Iako Neira vodi fenomenalan blog i youtube kanal, njen instaprofil je zasigurno jedna od najzanimljivijih fotopriča koje sam vidjela u zadnje vrijeme.”

Ovo sam krajem svibnja pisala o Neiri. I nije se ništa promijenilo. Sve je ostalo isto: inspirativno, kreativno i u pokretu!

neiradelirium

Posljednjim instafotografijama, Neira vas vodi u Dubrovnik. Čarobnim uvodom, provest će vas i kroz sve ostale fotografije u kojima se zrcale moda, šminka, hrana, selfieji, fotografije s voljenim ljudima i mnoge druge životno bitne situacije.

“Pozovite se na ovaj članak ukoliko Neiri “nabijete” gomilu obavijesti. Uvijek možete okriviti mene. Prihvatit ću taj “teret” s guštom. Obožavam ovu instafotopriču!”

Tako sam zaključila priču o Neiri u svibnju, a i ovog puta ću iskoristiti istu priliku.

Obožavam je!

  1. 4. vylson

“Vylson se nedavno zaručila. Jeste li joj čestitale? Sad je pravi trenutak za čestiku, like & follow!”

Ipak, neke su se stvari promijenile otkako sam pisala o vylson odnosno Vildani u veljači u svojoj prvoj “Instažene” priči!

Za početak, vylson se udala! Divne fotografije su ispreplele njenu insta-dnevničku fotopriču, baš kao i selidba u Grad. U Dubrovnik.

Ono što se nije promijenilo je upravo ono što sam već napiala:

vylson

“Bogata, topla i puna duša sitnih radosti je sabrana u ovoj divnoj ženi. Voli more, život, ljude, bilježenje trenutaka vrijednih sjećanja i opisi njenih fotografija me uvijek prenesu u neki drugi svijet. “

Pratite li je? Nemojte mi uzvratiti negativnim odgovorom. Obožavam je!

  1. kolekcionarkauspomena

“Džanu Suhić, koja se nalazi iza ovog instagramskog nadimka, pratim dugo. Riječ je o divnoj djevojci koja je ljubiteljica mode i lifestylea. U trenutku kad vam kažem da njene fotografije obožavam, lažem vas, jer nema riječi dovoljno snažne kojom bih vam pokazala tu razinu obožavanja!”

A sad u sadašnjost. Ukoliko već niste, otvorite ovaj profil i počnite upijati morsku radost Orebića u svim divnim autorskim kadrovima. Ako i niste na moru ili ste završili vaše ljetovanje, ove fotografije vas prenose u sasvim drugu, ponovno morsku-neverending dimenziju!

 Džanine fotografije su zaista prava umjetnost! Njena ljubav prema detaljima, modi, hrani, knjigama, cvijeću i svemu ostalom što perfekcionistički bilježi, doslovno je opipljiva na fotografijama!

Ukoliko je ne pratite, posjetite njen profil! Obožavam je!

kolekcionarkauspomenama

Nema sreće u zavisti. Nema sreće u tuđoj nesreći. Nema stabilnog temelja na nesigurnom odronu. Zato otvorite svoje srce sreći- kako vlastitoj, tako i tuđoj- i uživajte- kao da nesreća ne postoji, kao da nikad niste zavist osjetili ili bolje reći oćutili na vlastitoj koži.

Ljubav, sreća, radost- instažene!

ANA FATIĆ – Zaljubljenica u sve što hrani žensku dušu: ljude, prirodu, životinje, knjige, filmove, serije, modu, dobru hranu, putovanja i shopping. Sretno udana doktorica dentalne medicine. Diše sitne radosti i njen životni poziv je tražiti sreću u svemu i uvijek.

ANA WITH INSTALOVE

ANIN SVIJET SITNIH RADOSTI

Ilustracije: Tina Vukasović

Facebook KOMENTARI

Back To Top