skip to Main Content
MENU
Instažene: Ponovljena priča II.

Instažene: Ponovljena priča II.

Današnja priča se sastoji od drugog dijela ponovnih spominjanja divnih profila instažena o kojima sam pisala kroz proteklo razdoblje otkako i pišem ovu kolumnu. Zašto ponavljam- objasnih u prošlom izdanju. Za sve kojima je ta preporuka promakla, objašnjenje slijedi:

Ljeto je, za mene, uvijek idealno vrijeme za neke rekapitualcije, sažimanja, pregledavanja prošlog i dobrog te rekoh sebi: Današnje instažene će biti ponovno spomenute jer to itekako, svakim danom i sa svakom novom fotkom, zaslužuju.

Današnji kvintet je prvenstveno inspirativan, kreativan i poseban. Zatim sve ostalo, i daleko više od prva tri epiteta. Krenimo:

  1. mylittlezagreb

Kliknuli ste na mylittlezagreb profil i ne znate kud ćete od sreće, ljubavi i inspiracije! Osjećate se kao veliki oblak ljubavi i besprekidno klikate po lajkovima!

Ne osuđujem vas jer… I samoj mi je tako! Kakve fotografije, kakva umjetnost, kakva ljubav prema bilježenju svakodnevnog- čarobnim! Neopisivo!

mylittlezagreb

Divna Lidija koja vodi ovu priču istoimenog bloga (link bloga možete naći u opisu ovog instaprofila) piše o životu naše metropole, o stilu i životnom stilu općenito. Njena intasfera je obojanja bojama hrane, cvijeća, kavica, uživanja u svakom smislu i u svakom pogledu. Zadnji, morski kadrovi, su samo trešnjica na vrhu najukusnijeg kremastog instakolačića.

Kad bih krenula sažimati ovaj profil pod jedan nazivnik, to bi svakako bio: Neopisiva lakoća življenja- ali u najboljem mogućem smislu! Kako ne bih duljila i zadržavala vas i jedan trenutak (pre)više, zavirite u ovu insta-fotopriču! Oduševit ćete se!

  1. ladyivance

Ivana, ladyivance, jedna je od najljepših instapriča. Romantična, snena, nježna i posebna.

Ivana vas u opisu svog profila uvodi sljedećim citatom u svoj fotodnevnik: “Well, that’s what life is- this collection of extraordinarily ordinary moments.”

Kakva insta-fotogalerija! Priroda, interijeri, hrana, shopping ulovi, kozmetičke sitne radosti, ma svakakvih radosti kod divne Ivane možete pronaći! Sve je presvučeno u snenom filteru poput skladne, tematski definirane priče koja je užitak svakome tko voli dobru fotografiju (a i onome kome je svejedno kad takvo nešto vidi)- jednostavno plijeni pozornost!

ladyivance

Ono što je posebice zanimljivo s Ivaninim fotografijama jest da, osim što pričaju priču, toliko su dojmljive da nećete samo kliknuti lajk i nastaviti dalje vrtjeti. Zaustavit će vas i inspirirati!Obožavam ladyivance profil i ne mogu vam je dovoljno preporučiti za lajkanje i praćenje! Tako obična, a tako posebna- čarobna! Uz morske dodatke u ovoj instafotopriči, poželjet ćete sanjati budni-vjerujte mi na riječ!

  1. silvijalasic

Ova divna umjetnička duša plijeni moju pozornost svojim posebnim fotografijama u instagaleriji svog profila duže vrijeme. Ovdje vam se ulijevaju ljubav prema detaljima i trenucima te razne motivacijske poruke za koje osjećate da su iskrene i sa ciljem, bez pomodnosti i hira.

silvijalasic

Njena ljubav prema rodnom zavičaju isprepliće se svako toliko među fotkama u galeriji, a ja najviše volim njene divne živopisne fotke cvijeća (u raznim izdanjima), fotke detalja, stranice iz knjiga i predivne selfieje.

Zrači poput anđela! Ova djevojka je, ako mene pitate, iskreno nadahnuće, a toplina njenog osobnog instapotpisa motivirat će vas na like & follow. Divna je Silvija, slažete li se?

  1. zanacaushi

Predivan je Zanin instasvijet- složit će se, vjerujem, svatko tko prati ovu ljepoticu. Zana na svom profilu bilježi predivne #food trenutke prezentirane na tako kreativan i jedinstven, njoj svojstven, način. I to ne samo #food, već sve životne, svakodnevne, pored koji mnogi samo prolaze. Ne samo da ih ne fotografiraju, već ih ni ne doživljavaju.

Zaljubljenica je u modu koja svojim predivnim svakodnevnim izričajem i širokim osmijehom zrači posebnu toplinu i sreću.

zanacaushi

Svakodnevno svojim fotografijama poručuje kako je moda poseban izvor inspiracije, sreće i zadovoljstva kad nosite ono što volite i kad odjeća govori vaše ime, a vi isijavate samopouzdanjem i sigurnošću u sebe i svoj modni stav.

Ljubav isijava iz njene svake fotografije, a odnedavno zaručena Zana objavljuje iz dana u dan fotografije koje nadmašuju svaku prethodnu.

Pa nek se netko usudi reći da ne stoji ona: “Love is all we need!” Pogotovo kad je začinjena i ljetom, i morem!

  1. ninadotlic

Za kraj, najšećerniji šećer nad svim šećerima: Nina! Ona je osvježenje u svačijem instafeedu! Svim pogledom, osmijehom i nježnošću!

Ova predivna žena, mlada, elokventna, talentirana, kvalitetna i svestrana, tako autentično, elegantno i sofisticirano nježno boji svoju instafotogaleriju! Nenametljiva, posebna, kreativna i topla duša. Osim što volim njene selfieje, volim i svaku drugu objavu: bila to fotka prirode, šalice kave, dobar citat, hrana, cvijeće, bilokoji životni trenutak koji tako dobro zapakira i prezentira- ja sam tu za lajk! Odnedavno možete čitati Ninine članke/kolumne (više u opisu njenog profila) koje obožavam!

Ako se ovog trenutka želite naći u Grčkoj, zavirite kod Nine na profil i tamo ste!

Pratite li ovu divnu damu? Naravno. Baš nekad postavljam nepotrebna pitanja!

ninadotlic

Nadam se da sam vas i danas uputila na dobre instaadrese jer i sama ih obožavam! Uživajte u ostatku tjedna i u “nedjelji” ljeta- divnom nam kolovozu!

ANA FATIĆ – Zaljubljenica u sve što hrani žensku dušu: ljude, prirodu, životinje, knjige, filmove, serije, modu, dobru hranu, putovanja i shopping. Sretno udana doktorica dentalne medicine. Diše sitne radosti i njen životni poziv je tražiti sreću u svemu i uvijek.

ANA WITH INSTALOVE

ANIN SVIJET SITNIH RADOSTI

Ilustracije: Tina Vukasović

Facebook KOMENTARI

Back To Top