skip to Main Content
MENU
Instažene – Neke nove vibracije

Instažene – Neke nove vibracije

Nakon tjedna predaha, vrijeme je za novi krug insta-kvinteta divnih dama koje moju insta-svakodnevicu čine zanimljivom, inspirativnom, kreativnom- ma jednostavno savršenom! Svaki put imam “problem” stati “samo” na pet imena dama jer uvijek želim ispisati još pokoje ime i popratni tekst uz njega. Inspiracije ne ponestaje, baš kao ni imena i to me veseli- neopisivo i beskrajno! Pa Počnimo!

  1. nadjawm

Za početak, idemo u susjednu nam Srbiju. Prva asocijacija na ovaj profil mi je, naravno, Wannabe Magazine. Zvuči vam poznato ili u potpunosti znate o kojem je portalu riječ?

Onda će vam i priča o nadjawm profilu biti itekako poznata i srcu draga. Riječ je o Nadji Jokanović koja je suosnivačica spomenutog Wannabe Magazinea i divna instažena s kojom otvaranjam današnju preporuku za likeanje i praćenje.

nadjawm

Ova insta-galerija će vas prije svega i najviše obradovati inspiracijom. Boje, kvaliteta, ljudi, putovanja, hrana, piće, detalji- sve viče uživanje i sreću, a takvo nešto vas ne može ostaviti ravnodušnima.

Poruka ovog profila, a samim tim i Nadjin način života vam poručuje da živite svoj san kako bi taj isti bio zrak koji udišete i osmijeh koji poklanjate svijetu. Živjeti život punim plućima- rečenica je koja objedinjuje sve što Nadja fotografira i prenosi u svojoj kvalitetnoj i inspirativnoj fotogaleriji.

Ukoliko vam je profil nekim čudom promakao ili ste ga previdjeli, posjetite ga upravo sada. Vjerujte mi, osjetit ćete svaki životni impuls i poželjet ćete ostvariti neki svoj cilj- pa makar kreativni, a ni drugi nisu isključeni!

Obožavam inspirativnu Nadju, a vi?

  1. boksic_marija

Predivna Marija čarobnog lica! To je prvo što sam morala napisati.

Marija u opisu svog profila kaže da je život prekratak da bi se nosila dosadna odjeća. Iako živi taj citat i često u svojoj insta-fotogaleriji prezentira isto, nije dosadna odjeća jedino što se ne može vezati uz Marijino ime i divno lice.

boksic marija

Zapravo, ništa dosadno ne ide uz nju. Osobno su mi nezanimljivi i monotoni profili koji vrve gomilom selfieja, ali kad me netko, usprkos činjenici što ima gomilu istih, privuče, oduševi i zaustavi, onda sam sigurna da je vibra te određene insta-adrese autentična i svoja.

Kako i ne bi bilo kad se na fotografijama nalazi ova ljepotica i pravi model! Među fotografijama Marijine galerije, da ne biste krivo shvatile, nalaze se i trenuci zabilježeni na putovanjima, u koraku, druženjima, s prijateljima i obitelji. Radost detalja, kako modnih, tako i cvjetnih, i kozmetičkih, uz pokoji citat- također se može naći na boksic_marija profilu.

Obožavam ovu ljepoticu, a vi?

  1. ana.yes.yes

Sjećam se trenutka kad sam se prvi put našla među fotografijama moje imenjakinje. Oduševljenje! Oduševljenje! Oduševljenje!

Za početak, moram vam ispisati opis ovog profila: cat, dog, selfie, food, cat, selfie, friend, dog, selfie, cat, food, cat, friend, dog, selfie, cat- pa što drugo treba u opisu i stajati? Što vam drugo u životu i treba? Ja se apsolutno slažem s napisanim i bilježim se na copy/paste ovog opisa!

Kada iza ove, u startu već drukčije instapriče, stoji nevjerojatna doza kvalitetnih, zanimljvih, drukčijih i umjetničkih fotografija koje autentično pričaju svoje, onda vam ne preostaje ništa drugo nego ovdje ostati, izlajkati sve i teško otići. Obožavam vibru ovog profila, boje, detalje, opise- ma sve!

ana yes yes

Radost, uživanje, umjetnost i vješto oko divne Ane koja fotografira- to je ana.yes.yes instapriča u koju sam jednostavno zaljubljena!

Obožavam ana.yes.yes. Vi?

  1. makeuprsaveti

Predvečer je i pregledavam videozapise koje sam propustila među svojim Youtube pretplatama, kad odjednom, otkrivam novo ime: Magdalena MakeupRSaveti.

Otpočinjem gledati jedan videozapis, drugi, treći i shvaćam da je vrijeme da se trebam pretplatim na kanal kako bih bila sigurna da neću propusiti nijedan sljedeći. U trenutku kad otkrijem nekoga tko se ne prenemaže, tko ne viče, ne afektira i tko stoji iza onoga o čemu priča- zaslužuje svaki trenutak jer to je mjesto kojem se volim vratiti i čije ću preporuke doživjeti i poslušati.

magdalenamakeuprsaveti

Nakon toga sam otkrila i njen divan Instagram profil na kojem objave nisu na dnevnoj bazi, ali to nimalo ne umanjuje na vrijednosti i na divnom feedu. Ovdje ne manjka jednog, a to je Magdalenina autentičnost te divne i kvalitetne fotografije.

Boje, make up, priroda, selfieji, divni make up lookovi, modni detalji, hrana, trenuci uživanja- sve to možete pronaći (i više) na ovoj divnoj insta-adresi koja me sa svakom novom fotografijom samo obraduje i zadrži.

Obožavam makeuprsaveti. Vi?

  1. andreakrux

Ovo je jedno od onih insta-mjesta koje vas u rekordnom roku privuče, oduševi i zadrži.

Iza ovog instaimena nalazi se i istoimeni blog divne 25ogodišnje Andreje koja je zaljubljenik u pjevanje, modu, dobre outfite, prirodu, putovanja i divne detalje koji itekako autentično boje njenu insta-fotogaleriju.

Obožavam kvalitetne fotografije ukomponirane u ovoj galeriji koje nisu kategorije “color-coordinated”, kao što nisu ni isplanirane. To se itekako osjeća prilikom prelistavanja iste.

Ovo je jedan divan, kvalitetan, iskren i poseban insta-fotodnevnik koji priča priču odnedavno diplomirane operne pjevačice.
Rekla sam vam da je riječ o posebnoj priči, zar ne? S tim podatkom je sve zaokruženo. Ako vam je promakla, posjetite njen profil. Nećete tako brzo otići od istog.

andreakrux

Obožavam andreakrux. Vi?

Nadam se da ste uživale u današnjem pregledu divnih profila instažena koje virtualnu instagramsku zajednicu čine lijepom- kako oku, tako i srcu. Onaj tko vas inspirira, vrijedan je vaše pažnje. Nikakve loše vibracije i emocije tu ne dolaze u obzir.

ANA FATIĆ – Zaljubljenica u sve što hrani žensku dušu: ljude, prirodu, životinje, knjige, filmove, serije, modu, dobru hranu, putovanja i shopping. Sretno udana doktorica dentalne medicine. Diše sitne radosti i njen životni poziv je tražiti sreću u svemu i uvijek.

ANA WITH INSTALOVE

ANIN SVIJET SITNIH RADOSTI

Ilustracije: Tina Vukasović

Facebook KOMENTARI

Back To Top