skip to Main Content
MENU
INSTAŽENE – KADROVI, OPISI, LJEPOTA ŽIVOTA!

INSTAŽENE – KADROVI, OPISI, LJEPOTA ŽIVOTA!

Vrijeme je za novu dozu tjedne Instagram inspiracije! Danas vam predstavljam pet profila koje pratim, lajkam i koji me i samu inspiriraju na moje ljepše kadrove. Osim inspiracije koju pružaju, ono što uvijek s njima dobijem je oduševljenje njihovim instagalerijama i opisima ispod mnogih fotkica.

Počnimo!

  1. irma.jpg

Da je fotografija umjetnost, dokazi su svugdje oko nas. Upravo jedna insta-adresa koja podsjeća (i opravdava) na tu tvrdnju je profil divne 19ogodišnje Irme koja ukratko: Diše, fotografira i očarava!

Iako ću vjerojatno zazvučati kao da sam neka tetka, ne brine me to. Divno je vidjeti da je netko skoro deset godina mlađi od vas samih, blagih crta lica, sanjarskog pogleda i lijepog osmijeha, toliko posvećen i predan umjetnosti i ljubavi prema običnom i svakodnevnom. Ljubav je svakodnevno zapakirati u tako divan kadar da ga se ne možete nagledati, a onda taj isti predstaviti i pokloniti “publici” od preko 1700 pratitelja (a vjerujem i šire).

irma.jpg

Dobro je znati da ne želi svaka od mladih djevojaka te generacije kopirati aktualne (i nametnute) uzor-profile koje nam, sad već valjda, i Svemir nameće, a ne samo portali i društvene mreže.

Ukoliko već dosad niste, kliknite na profil. Zavirite u tu čaroliju svakodnevnog prezentiranu na najljepši mogući način: vješt, a umjetnički i nimalo običan!

Obožavam irma.jpg profil!

  1. smilesnapsparkle

Zadržavam se u svijetu profesionalnog, umjetničkog, svakodnevnog i lijepog te vam predstavljam Mateu Šarić (ukoliko se već dosad ne nalazite među njenim aktualnim 900injak pratitelja).

Možda vam je ovaj instanadimak poznat ako ste se nekad našli na istoimenom blogu jer to je Mateino pravo malo umjetničko ostvarenje i web adresa koju često posjećujem.

smilesnapsparkle

Počinjem retrogradno, ali posljednje Mateine fotografije imaju moje, možda dosad, najveće oduševljenje i ljubav! Iako ne mogu reći da sam imala nekakav problem s fotografijama ranije. Od trenutka kad sam je počela pratiti i lajkati, zaljubila sam se u kvalitetu i prezentaciju istih. Možda su sunce, dobri morski detalji, oni modni, životnjski, cvjetni, isključivo morski i obojani najljepšim bojama odgovorni za iste emocije. Zaista ne znam.

Ono što znam i što sa sigurnošću tvrdim- ovo je insta-adresa za sve vas, ljubitelje lijepog, kvalitetnog, uhvaćenog u trenutku, u emociji, u rastu- i u samo osvježavajućem i nekategoriziranom. Postoji tu nekakva čarobna iskrica, sigurna sam.

Obožavam smilesnapsparkle profil!

  1. digolubovic

Jeste čuli za blog Sasvim obična djevojku, za digolubovic.com? Ukoliko jeste, onda su vam ovaj nadimak, kao i cjelokupni sadržaj ove insta-adrese itekako poznati. Ukoliko se po prvi put susrećete s ovim imenom, otvorite ovaj profil i nastavite čitati sljedeće ispisane retke.

digolubovic

Naime, Dijana Golubović je blogerica koja na svom blogu Sasvim obična djevojka sjedinjuje priču o  ljepoti, šminci- kako dekorativnoj, tako i preparativnoj, o lifestyleu i o mnogim drugim tematikama. Ono što je zaista krasi je minimalistički ton svega što predstavlja, profinjen izgled, kvalitetan sadržaj koji prenosi na svom blog i taj, nekakav iskren, a opet nenametljiv i nimalo bahat ton svega što predstavlja.

Ukoliko ste njen pratitelj, svjesni ste divnih fotografija (posebice za nas pripadnih ženskog spola) koji se nalaze na insta-adresi profila digolubovic. One su minimalne i usudila bih se reći točno odraz ove divne mlade žene: Jednostavne, a upečatljive. U moru sličnih i pretjeranih, dobro je biti svoj. Dobro je biti jednostavan. Dobro je čitati i pratiti rad ove, ponavljam, divne mlade žene. Zapravo nije dobro. Savršeno je!

Obožavam digolubovic profil!

  1. dzej_bo

Jelena Božić. Mostar. Jesi tu?

Vjerujem da je mnogima (gomili, skoro svima) znano prethodno napisano, a ja sam opet, nekako, živjela pod kamenom i nisam imala pojma. O pojmu. Značenju. Vrijednosti. I tu je zaista Instagram da me podsjeti- da je život svakodnevna tražilica, prebiranje, učenje i prihvaćanje novog i lijepog, srcu i duši ugodnog. Nisam bila tu, ali sad sam tu.

Ukoliko ne znate o čemu je riječ, ne zamjerite si, već odmah, ali odmah, posjetite ovu insta-adresu i dođite do knjige “Jesi tu?”. Jer ja, nadam se, hoću. Ono što sam pretražila po netu- ulomke, citate- sve sam upila. Momentalno. Poput dehidrirane zemlje u pitaru cvijeća.

dzej bo

Priča je to o vezi na daljinu i o svim trenucima i emocijama vezanima uz nju. Priča je to i o ljudima.

Jelena je Mostarka, Jelena je posebna duša, na Jeleni to osjećate dok gledate njene fotografije, dok upijate njen iskren osmijeh i dok uživate u opisima njenih fotografija, baš kao i u samim fotografijama.

Otiđite do dzej_bo profila, (za)obožavat ćete ga, vjerujem, baš kao i ja!

  1. bambolai

I kao šlag na kraju ove današnje kvalitetne i inspirativne priče, odlazimo do Ivane, djevojke iz Beograda, kako sebe oslovljava u opisu svog profila.

bambolai

Ukoliko su fokus vašeg obožavanja/interesa moda i putovanje, onda će ove kvalitetne, šarene, moćne i upečatljive fotografije pridobiti vašu ljubav i pažnju u rekordnom roku. Naime, na ovom profilu, osim mode i putovanja, zaista ne manjka ni drugih tematika. Sve, ali baš sve, je zapakirano u divno uhvaćenim kadrovima punim duha i energije, punim neke dobre vibracije.

Tako fotografija cvijeta ispred zgrade, ili kolač i kava, ili outfit fotografija, ili cipele, ili bilo što vam padne na pamet- u najljepšem ruhu i fotoizričaju- baš tu ćete naći na insta-adresi bambolai.

Obožavam bambolai!

Nadam se da ste uživale u današnjem pregledu profila posebnih žena koje moju instasvakodnevicu, a vjerujem i onu mnogih od vas, čine definitivno vrijednom i kvalitetnom za vas. Usudila bih se reći: Inspiracija je pola zdravlja!

ANA FATIĆ – Zaljubljenica u sve što hrani žensku dušu: ljude, prirodu, životinje, knjige, filmove, serije, modu, dobru hranu, putovanja i shopping. Sretno udana doktorica dentalne medicine. Diše sitne radosti i njen životni poziv je tražiti sreću u svemu i uvijek.

ANA WITH INSTALOVE

ANIN SVIJET SITNIH RADOSTI

Ilustracije: Tina Vukasović

Facebook KOMENTARI

Back To Top