skip to Main Content
MENU
Instažene – Istinska inspiracija stvarnih žena

Instažene – Istinska inspiracija stvarnih žena

Vrijeme je za novu dozu, kako dnevne, tako i tjedne, insta-inspiracije! Zaista, imam najlakši zadatak na svijetu; inspirirati se na tjednoj bazi posebnim ženama i isto prenijeti vama.

Zašto imam najlakši zadatak na svijetu? Zato jer je inspiracija nepresušna i to se pokazuje iz tjedna u tjedan! Koje su se predivne dame našle u današnjim preporukama, pročitajte u nastavku teksta.

  1. majmilica

Ne pratite majmilica profil? Nedostaje vam boja, ljepote, šarenih detalja i divnih trenutaka zabilježenih u insta-kadrovima na svakodnevnoj bazi u vašem insta-feedu? Kliknite upravo na ovaj profil i u trenutku, s jednim followom, ćete promijeniti sve.

Iza ove insta-dnevničke, svakodnevne priče, nalazi se ljepotica Majda Milinović koja je, ako mene pitate, zaista, jedno od najljepših lica i inspirativnih priča koje ćete naći na Instagramu, općenito.

majmilica

Njene fotografije su pune energije, osmijeha, boja, uživanja i ljepote. Fotografije su kvalitetne i plijene pažnju. Majdin predivan stil odijevanja, modni izbori i moć hvatanja najrazličitijih detalja na najljepši mogući način za vas će učiniti samo jedno- inspirirati vas- a zar to nije bit svega?

Obožavam majmilica profil!

  1. isa_novak

Na trenutak, mičemo se iz Lijepe naše i odlazimo do susjedne nam Slovenije kod sljedeće plave ljepotice koju pratim, ako me sjećanje dobro služi, od svojih prvih insta-dana.

Što reći o Isi, a da pritom ne umanjim moć njenog insta-svijeta?

Ukoliko ne znate o kojem je profilu riječ, otvorite ga upravo sad. Čarolija i umjetnost svakodnevnog uhvaćene vještim okom u kvalitetnom kadru, obojane dobrim filterom i smještene na ovom profilu- osvajaju i oduševljavaju!

isa_novak

Neopisiva ljepota dolazi iz ama baš svake fotografije- bila riječ o čaši dobrog pića, uživanja u hladovini, cvijetu, hrani, Isinom mačku, selfieju, prirodi, home dekoru, zgradi, kozmetici ili modi- neopisivo obožavanje je izraz koji rezimira sve što Isa objavljuje, a budi u meni!

Ukoliko dosad niste, učinite sad- klik na isa_novak profil i follow ovu ljepoticu! Potaknut će vas na kuhanje i pripremanje slastica- zagarantirano, a ni ostale inspiracije ne manjka!

Obožavam isa_novak profil!

  1. martacrncic

Iako će možda zazvučati pretenciozno, mislim da vas u pravi trenutak šaljem na ovu insta-adresu. Naime, posljednje Martine fotografije dolaze sa stvarne adrese i to iz Portugala! Kud ćete veće sreće i ljubavi od egzotičnog putovanja?

Putovanja donose znanje o novom i nepoznatom, o nama samima, o bojama, umjetnosti, kulturi i ljudima koje dosad nismo upoznali, a kad se sve to isto kvalitetno bilježi i dijeli na Instagramu- ne može nikoga ostaviti bez emocije- kakva god ona bila. Jeste li već kliknuli na martacrncic profil? Otpočeli ste lajkati?

martacrncic

Pa da, pitam suvišno, ali sad znam da mi vjerujete u ono o čemu pišem.

Marta je studentica medicine i predivna mlada dama koja svojom dnevničkom insta-pričom ima moju ljubav već jako dugo! Osim putovanja, naći ćete na martacrncic profilu svakakvih sitnih radosti koje će zarobiti vaše srce- zagarantirano i provjereno!

Obožavam martacrncic profil!

  1. mylittlezagreb

A onda, nakon prve tri preporuke, kliknuli ste na mylittlezagreb profil i zaista više ne znate kud ćete od sreće, ljubavi i inspiracije! Osjećate se kao veliki oblak ljubavi i pritiskate lajkove besprekidno!

Ne osuđujem vas jer… I samoj mi je tako! Pogotovo kad se nađem nad insta-oazom mylittlezagreb.Kakve fotografije, kakva umjetnost, kakva ljubav prema bilježenju svakodnevnog- čarobnim! Neopisivo!

mylittlezagreb

Divna Lidija koja vodi ovu priču istoimenog bloga (link bloga možete naći u opisu ovog instaprofila) piše o životu naše metropole, o stilu i životnom stilu.

Njena intasfera je obojanja bojama hrane, cvijeća, kavica, uživanja u svakom smislu i u svakom pogledu. Kad bih krenula sažimati ovaj profil pod jedan nazivnik, to bi svakako bio: Neopisiva lakoća življenja- ali u najboljem mogućem smislu!

Kako ne bih duljila i zadržavala vas i jedan trenutak (pre)više, zavirite u ovu insta-fotopriču! Oduševit ćete se!

Obožavam mylittlezagreb profil!

  1. damapik

Za kraj vam, jer najslađe dolazi na kraju, donosim jednu blagu, ukusnu i svakodnevnu priču koju na svom damapik instaprofilu vodi ljepotica Sara.

Za početak, svaki put kad se nađem nad njenim profilom- ogladnim! Ljudi moji, ovdje cupcakesi iskaču kao šareni party konfeti- od svugdje i stalno! Sara radi čaroliju od cupcakesa! A kako i ne bi, kad voli hranu i isto prenosi na svom profilu na svakodnevni i kreativan način! Uživam u takvim kadrovima!

Ipak, divne fotografije hrane nisu sve što na ovoj pozitivnoj insta-adresi možete pronaći. Pronađe se tu i pokoji selfie, trenuci u društvu, fotografije prirode i kućnih ljubimaca. Naći ćete tu i divne outfit fotografije Sare, baš kao i trenutke uživanja u kavici ili dobrom sladoledu (da, opet hrana- divota).

Inspiracije vam na dnevnoj bazi zaista neće nedostajati, ukoliko kliknete na follow damapik profila. Ako vas je predivna Sara, već oduševila kao i mene, onda me jako dobro razumijete!

damapik

Obožavam damapik profil!

Sara, kao i sve prethodno opisane instažene, privlače poglede, lajkove i ljubav. Poklonite im svoje dnevno insta-vrijeme i sigurna sam da nećete požaliti.

Koja je vaša omiljena instažena? Pišite mi jer uskoro slijedi preporuka po vašem izboru.

ANA FATIĆ – Zaljubljenica u sve što hrani žensku dušu: ljude, prirodu, životinje, knjige, filmove, serije, modu, dobru hranu, putovanja i shopping. Sretno udana doktorica dentalne medicine. Diše sitne radosti i njen životni poziv je tražiti sreću u svemu i uvijek.

ANA WITH INSTALOVE

ANIN SVIJET SITNIH RADOSTI

Ilustracije: Tina Vukasović

template

Facebook KOMENTARI

Back To Top