ZTC

Instagram je za mnoge od nas postao dnevna doza inspiracije, pozitivnih misli, estetike, lifestyle trendova te općenito nadahnuća. S dolaskom proljeća, “ulice” Instagrama preplavile su fotografije šarolikog proljetnog cvijeća – tulipana. Pronalazimo ih na tržnicama, obožavamo u interijerima, “lajkamo” na društvenim mrežama. Dolaze u najrazličitijim bojama, prizivaju sunce i tople dane, a njihova netaknuta ljepota nevjerojatno je fotogenična. 

Nije ni čudo da su se upravo ovi kraljevi proljeća uvrstili u sastavni dio “newsfeeda” brojnih obožavateljica Instagrama. Rijetko tko prođe pored tržnice s cvijećem bez da napravi barem jednu fotografiju, te naravno ponese buket kući. 

Uz profile brojnih dama domaćih krajeva, proputovali smo svijetom i uvjerili se da su tulipani prekrasni baš svugdje, bilo da se radi o Rijeci, Zagrebu, Beču, Ljubljani ili Amsterdamu… Oni su tu da nam svojom šarolikom, nježnoj pojavom uljepšaju dan, instagram, interijer.

Upravo ste nas vi, naše čitateljice, inspirirale da pokrenemo novi niz članaka, koji prenose vaše posebne trenutke, pažljivo zabilježene i predstavljene na Instagramu. Nadahnjujete nas svaki dan i presretni smo što možemo podijeliti vašu priču!

 

Ljubljana, @ajdasitar

Tržnica Dolac, @anabacinger

Ljubljana, @ajdagregorc

Beč, @noorofmyeyes

Boosche market, @cocopat_official

Rijeka, @katjari

Cvjetni trg, @psychocouture

@skitnica

Ljubljana, @tesajurjasevic

Rijeka, @katjagrubisa

Cvjetni trg, @tia_stazia

Photo: Instagram
Pripremila: Katja Grubiša

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE