Još jednom inspiraciju za članak pronašli smo na Instagramu (@casadeperrin) našoj platformi za dnevnu dozu inspiracije i nadahnuća. Ovoga puta za oko su nam zapeli neodoljivi primjerci ručno izrađenih setova za stol s kojih je teško skinuti pogled. Često su detalji poput pribora za stol zadnji koji dolaze ne red kada je u pitanju uređenje kuhinje. Razumljivo, naglasak dajemo onom neophodnom, kuhinjskim aparatima, namještaju, priboru za kuhanje i slično.

Pa ipak, detalji poput ovih, uvijek učine razliku i primame poglede. Popularni pastelni tonovi u kombinaciji sa zlatnom bojom te pokojim akcentnim tonom, izgledaju vrlo ljupko na kuhinjskom stolu. Savršen su način da dodatno “začinite” posebnu priliku poput proslave rođendana, intimnog vjenčanja ili jednostavno nedjeljnog ručka. Zašto ne?

Možda vam ove fotografije posluže samo kao inspiracija, a možda se i sami okušate u kreiranju setova poput ovih. Bilo kako bilo, mi smo oduševljeni i rado bismo primjerak poput ovog ugledali i na svojem stolu!


Pripremila: Katja Grubiša
Photo: Instagram @casadeperrin

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE