ZTC

Mirela Marini dolazi iz malog mjesta iz Hrvatske, ali već zadnjih 20 godina živi u Austriji. Sretna je supruga i majka koja kao najveću inspiraciju izdvaja svoju djecu jer s njihovim rođenjem njezin svijet je dobio najljepši smisao, a to joj je pomoglo da se odvaži pokazati svoju maštu, snove i kreativnost koji su se do sada uvijek skrivali u njoj.

“Njihova dječja nevinost uvijek me inspirira da se ne bojim svoje talente podijeliti s ljudima jer dokle god čovjek pazi na čovjeka i njeguje ono što voli samo mu je nebo granica.”

Instagramom se počela baviti prije četiri godine iz znatiželje i zabave, a nikad nije ni pomislila da će privući toliko pratitelja jer joj to nije bilo ni bitno.

“Bitno mi je bilo pokazati svoju kreativnost, uživati u svakom trenutku života i podijeliti to s drugima putem društvenih mreža poput Instagrama.”

Modni stil koji je inspirira je elektičan, prepun znatiželje i zaigranosti, a ponekad  u njemu ima i malo drskosti. Neponovljiv je te često ženstven i elegantan. Mirela je osoba prepuna života, pogotovo od trenutka kad je prvi put postala majka. Odvažna je i hrabra da sebi i drugima pokloni uvijek nešto lijepo, pa iako to bio i samo jedan trenutak. 

“Tako punim baterija za sve životne, ljudske i majčinske izazove.”

Upitali smo Mirelu i tko je zaslužan za sve ove predivne fotografije, a ona otkriva kako je to njezin suprug koji ima strpljenja za baš svaku njezinu ideju.

“On je moja srodna duša koja zna iščitati moje želje i on me uglavnom fotografira. Za jednu ženu, ljubav supruga je najveći oslonac i vjetar u leđa.”

Mirelu možete pratiti na Instagramu: @mirella_marini


Foto: Mirela Marini Instagram
Pripremila: Stilueta

 

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE