ZTC

Nakon četiri uspješne warm-up konferencije, Inspire Me još veća i još bolja seli direktno u Zagreb, koji tako na jedan dan postaje sjedište inspiracije i motivacije. Konferencija pruža mogućnost za učenje, usavršavanje, realizaciju ideja i povezivanje sa uspješnim pojedincima i poslodavcima.

Do sada su održane 4 warm-up konferencije i to u Rijeci, Puli, Osijeku i Zadru, na kojima je sudjelovalo 1.050 sudionika te čak 99 predavača. Pogledaj u videu kako je to izgledalo na prethodnim konferencijama.

Inspire Me predstavlja jedinstvenu konferenciju u kojoj uspješni pojedinci iz različitih područja sa sudionicima dijele svoje ideje, znanja te životna i poslovna iskustva.

Koncept konferencije proizlazi iz slogana inspire, Learn, Network, pri čemu svaka od riječi ima slijedeće značenje:
Inspire – poslovne i životne priče uspješnih pojedinaca (poduzetnika, menadžera, sportaša, umjetnika, znanstvenika…)
Learn – predavanje i radionice vrhunskih profesionalaca iz različitih područja
Network – druženje i umrežavanje sa predavačima i poslodavcima

Koncept proizlazi iz uvjerenja da je svakoj osobi, neovisno o fakultetu, struci, karijeri, poslui dr., za “uspjeh” potrebno konstantno učenje i usavršavanje, iskustvo uspješnih pojedinaca, motivacija, mentorstvo te održavanje poslovnih kontakata sa profesionalcima, poduzetnicima i poslodavcima.
Inspire Me konferencija na jednom mjestu okuplja veliki broj studenata, profesionalaca, poduzetnika, investitora i ostalih zainteresiranih koji će se kroz program upoznati s temama vezanim za osobni razvoj, karijeru, poduzetništvo, tehnologije, motivaciju i uspjeh.

Što nas očekuje na konferenciji u Zagrebu?

Svoje priče na konferenciji podijeliti će Lada Tedeschi (Atlantic Grupa), Boris Žgomba (Uniline), Miroslav Ćiro Blažević (trener), Iva Šulentić (voditeljica), Ingrid Divković (književnica), Peter Hopwood (komunikacijski stručnjak), Hana Hadžiavdagić (TV voditeljica), Dean Pelić (model, bloger) Tomislav Perko (putopisac), Vinko Filipić (osnivač Fashion.hr), Jelena Perić (blogerica), Božo Skoko (PR stručnjak), Korado Korlević (astronom), Tomislav Ricov (Pepermint, Weekend Media Festival), Alis Marić (Čitaj knjigu). To nije sve, pripremaju se i brojna iznenađenja!

Osim inspirativnih govora, održati će se i brojne specijalizirane radionice iz područja poput marketinga, financija, event managementa, poduzetništva, IT, fitnessa, prehrane i dr.

Konferencija će na jednom mjestu okupiti i vodeće profesionalce iz područja marketinga, osobnog razvoja, event managementa, PR-a, komunikacija, ljudskih resursa i prehrane. Tako će svoja znanja podijeliti: Damir Ciglar, osnivač Imago Ogilvy – najnagrađivanije hrvatske agencije, i jedine sa osvojenim Lavom iz Cannes, Anita Šupe, najpoznatija nutricionistkinja koja je u našim krajevima pokrenula pravu malu prehrambenu revoluciju, Blanka Lasić, jedan od najpoznatijih stručnjaka na području osobnog razvoja i ljudskih resursa, Božo Skoko, PR stručnjak, Peter Hopwood, čije su radionice i vještine treniranja vrlo popularne na digitalnim i poduzetničkim scenama od Dubaija, Amsterdama, Šangaja i Berlina, Roberto Vdović, koji je jedan od najvećih autoriteta na području 3D printera.

U sklopu konferencije 10-ak kompanija će predstaviti mogućnosti zapošljavanja, a institucije mogućnosti za pokretanje posla, rada i studija u inozemstvu te prilike koje nude EU fondovi.

Sudionike očekuje i bogat dodatan sadržaj sa predstavljanjem novosti iz tehnologije, odličnim networkingom i neizostavnim partyem..
 

Panel predavanja

 

U sklopu konferencije biti će održana i dva zanimljiva panela.

Na panel predavanju “The miracle makers” dolaze nam neka od najpoznatijih imena koja vežemo za organizaciju različitih događaja u Hrvatskoj i šire.
 
 
 

Iskustva će podijeliti Tomislav Ricov – direktor agencije Pepermint i osnivač WEEKEND MEDIA FESTIVALa, Adnan Mehmedović – osnivač Fresh Island Festivala, legendarnog RNB Confusiona, DJ Maga i Tesle i Ante Grancarić – pokretač Pop Up Festivala i suosnivač Hostela Swanky Minta.

Tate od zanata podijeliti će svoja znanja i iskustva, govoriti o izazovima s kojima se susreću, ali i svemu onom lijepom što bavljenje ovim poslom nosi te podijeliti poneku anegdotu

Na drugom panelu – „Influencer – To Be or Not To Be?“ vodeći influenceri u Hrvatskoj i šire, sa preko dva milijuna followera, otkriti će nam kako izgleda život i posao influencera, koje društvene mreže najviše vole i kako ih koriste i na koji način ostvaruju suradnju s brendovima.

Radionice

U sklopu konferencije održati će se i brojne specijalizirane radionice iz područja poput marketinga, financija, event managementa, poduzetništva, IT, fitnessa, prehrane i dr. Pročitaj u nastavku dio onih koji te čekaju.

Elvira Mlivić Budeškonzultantica za razvoj poslovnih vještina u Filaksu, održati će radionicu iz područja poduzetništva pod nazivom “13 pogrešaka poduzetnika početnika”. Marko Lončar, jedan od vodećih fitness stručnjaka, u svojoj radionici će otkriti kako kroz plan vježbi i prehrane promjeniti životni stil te prehrambene navike suvremenog čovjeka današnjice. Blanka Lasić će nas kroz radionicu iz područja osobnog razvoja “Unlock your skills. Express yourself” naučiti kako učinkovito upravljati svojom karijerom te otkriti i razvijati svoje vještine. Anita Šupe, održati će radionicu o važnosti pravilne prehrane i zdravog načina života. Peter Hopwood, podijeliti će s nama kako unaprijediti komunikacijske i prezentacijske vještine u životu i poslu.

Dodatni sadržaj

U sklopu konferencije brojne kompanije poput će predstaviti mogućnosti zapošljavanja, a institucije mogućnosti za pokretanje posla, rada i studija u inozemstvu te prilike koje nude EU fondovi. Neke od kompanija koje će sudjelovati su Nestle, Uniline, Cedevita, KPMG, P&G, Nextbike, Autotrans, KIA …

Sudionici će se moći upoznati i s najnovijim trendovima u području tehnologije, od čega vrijedi posebno izdvojiti prezentaciju 3D printera.

Sudionici će imati i priliku rješavati dva zanimljiva mini case studya, od Nextbikea i Fresh Islanda. Nextbike će kroz predstavljanje mini case study „Novi tarifni modeli za nextbike sustav javnih bicikala“, osim do novih ideja, pokušati pronaći i nove zaposlenike među sudionicima.

Nagrada Širi dobro

Humanitarna košarkaška utakmica inspirirala nas je na novi potez – nagradu Širi dobro. Nagrada se dodjeljuje osobama iz različitih sfera za izuzetan doprinos u svom području rada i djelovanja za širenje dobra, u vidu rada s mladima, promicanja volonterstva i humanitarnog rada te općenito drugog doprinosa mladima i društvu u cjelini. Nagrada se dodjeljuje jednoj osobi od tri nominirana kandidata za svako područje djelovanja.

Nominirani kandidati su: ekonomija (Mato Škojo, Ivan Kelić, Tomislav Car), umjetnost (Zlatan Stipišić-Gibonni, Bojana Gregorić, Damir Brčić), sport (Ivana Aničić, Sandra Perković, Ante Kostelić), tehnologija (Miroslav Vrankić, Mate Rimac, Silvio Kutić), znanost (Marinko Rade, Korado Korlević, Saša Ceci) i ostalo (Dejan Nemčić, Marija Jergović, Ivan Pavičić).

Proglašenje pobjednika i uručenje nagrada biti će održano na samoj konferenciji.

Nakon cijelog dana inspirativnih predavanja i radionica, Vama jednostavno nije dosta?
Nema problema.
Kako bismo Inspire Me konferenciju ispratili sa stilom, za vas su pripremili ‘last touch’ prije nego svoju inspiraciju lansirate u nove radne pobjede!

Kada i gdje se održava konferencija?

Konferencija se održava u petak, 17.11., od 10-18h u City Plazi. Nakon konferencije nastavljamo druženje na neformalnom dijelu, u sklopu kojeg će se održati panel s poduzetnicima, potom slijedi networking, a kraj je previđen za neizostavni after party ?

Ulaznice su u prodaji do 16.11., a mogu se kupiti preko linka.

Jeste li spremni za još bolju, veću, intrigantniju i uzbudljiviju Inspire Me konferenciju?

Ako je odgovor DA, vidimo se 17.11. u City Plazi u Zagrebu.

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE