Vjenčanja uvijek bude zanimanja javnosti, parova koje tek čeka sudobonosno da, ali i obitelji, prijatelja, sa zanimanjem se uvijek prate svi detalji vjenčanja poznatih osoba stoga zaključujemo: Vjenčanja su uvijek u modi.

Martina Rakić otkriva kako se najbolje pripremiti za taj važan dan, no u deset godina rada i 300 vjenčanja koja je organizirala otkriva i neke vrlo izazovne situacije poput one kad je mlada na dan vjenčanja slomila nogu. Maja Stevanović svoju je ljubav pronašla u fotografiranju vjenčanja, a  brojni parovi prepoznali su njezinu iskrenu emociju i posebnu viziju koju kreira sa svojim partnerom iza objektiva Edijem Ilićem.

Svaka mlada na taj dan želi zablistati, a da nije uvijek lako raditi s mladenkama i kumama otkriva Ana Mikulec koja brine za odličnu frizuru, a odnedavno i besprijekoran make up. A priznaje da često na terenu beauty tim prvi dođe i zadnji ode, a odrade sve, ponekad i oblače mladu i brinu oko svih detalja.

Naše šarmantne gošće otkrivaju sve trendove i uvode nas u slatke trenutke priprema i organizacije vjenčanja, pred vama je 45 minuta opuštanja i ugodnih trenutaka uz novu inspiraONU u programu TV Istre koja se snima u riječkom Porsche Inter Autu. U 20:30h i ove subote u programu TV Istre nova inspiraONA s Marijom Mažar!

Pripremila: Stilueta

 

Vaši komentari
SALLY