ZTC

U potrazi za kvalitetnim novitetima koji će nadopuniti sadržaj naše kozmetičke torbice još smo se jednom uputili u omiljenu Manufakturu dom prirodnih i domaćih proizvoda. Ljubazne prodavačice upoznale su nas sa širokim asortimanom kozmetičkih proizvoda, a mi smo se odlučili isprobati nešto sasvim novo. Proizvodi brenda Spoožva podići će vaše beauty rituale na novu razinu. Riječ je o prirodnoj morskoj spužvi izronjenoj iz Jadranskog mora. Ručno je izvađena, obrađena i pakirana u Obrtu Koralj. Spoožva ujedno brine i o održivom sakupljanju te očuvanju prirodnih resursa, a istovremeno i održava tradiciju spužvarstva koja je u Hrvatskoj poznata još od 17. stoljeća.

Namijenjena je tuširanju i njezi tijela, a može vam poslužiti i kao ukras ili dekoracija u stanu. Njene nježne pore savršeno prianjaju uz kožu istovremeno radeći nježni piling. Zbog svoje mekoće stvara puno pjene, a ima i antibakterijska svojstva zbog kojih se u njoj neće nakupljati prljavština. Dame je mogu koristiti i za učinkovito, no istovremeno nježno skidanje šminke. 

Nakon tuširanje i pilinga spoožvom vrijeme je da tijelo dubinski nahranimo kvalitetnim sastojcima. Brend Avalis nudi nam kremu bogatu ružmarinom, kamilicom, lavandom, marelicom i ostalim biljem koje pruža skladnu kombinaciju za zaštitu kože tijela od hidratacije i iritacije. Krema je laganog i osvježavajućeg sastava, redovnom upotrebom povećava razinu vlage u koži, njeguje i reducira hrapavost i ljuskavost. Ono što ovu kremu čini još poželjnijom jest da je prikladna za različite tipove kože. 

Pregršt odličnih proizvoda, što noviteta, što poznatih i obožavanih klasika, čeka da ih isprobate na omiljenoj riječkoj adresi!

MANUFAKTURA RIJEKA, Riva 2

Kontakt: 051/818-828

MANUFAKTURA NA FACEBOOKU

Pripremila: Stilueta    Photo: Ivor Mažar

Vaši komentari