Naš Kvarner obiluje lijepim i zanimljivim mjestima, no jedno koje posebno volimo jer Manufaktura. Dva shopa, u Rijeci i Opatiji prave su riznice dobrih i kvalitetnih domaćih proizvoda i stalno pronalazimo nove favorite, od gastro ponude, prirodne kozmetike, proizvoda za dom i finih dnevnih zalogaja.

Ovoga puta, pažnju je zaokupio jedan proizvod za cijelu obitelj. Ime mu je: Kikiriki maslac!

people2people 100% kikiriki maslac  proizvodi se bez aditiva, konzervansa, ulja, šećera i soli.

Kikiriki je bogat antioksidansima koji štite pred bolestima srca i krvožilnog sustava. Kao i većina orašastih plodova tako i kikiriki sadrži puno proteina i korisnih masnoća.
Kikiriki je učinkovita nadopuna kod sportskih ili drugih psihofizičkih napora jer tijelu pomaže prebroditi stres koji takvi napori izazivaju.

Kikiriki maslac od kikirikija nije pečen u ulju, zašećeren i zasoljen uvijek se može naći pri ruci kao koristan saveznik dopune energije u bilo koje doba dana. Kikiriki maslac samo je dio ponude people2people, stvarano s ljubavlju, više o brendu, filozofiji i svim proizvodima možete pronaći na službenoj internetskoj stranici – KLIK NA GHEE.HR

Jesmo li osvojili vašu pažnju?

Sigurni smo da jesmo, uz bogatu ponudu  vrhunske kozmetike za sunčanje, ovih dana pronaći ćete i savršene komade nakita za more,  u svako doba godine, Manufaktura je odlična ideja, a ovoga puta članak završavamo vrlo jednostavno: Dobar tek! 

MANUFAKTURA RIJEKA, Riva 2

Kontakt: 051/818-828

MANUFAKTURA NA FACEBOOKU

Pripremila: Stilueta