ZTC

Ženski rekreativni studio Jump IN u Rubešima, otvorio je svoja vrata početkom godine, a već početkom veljače Ivona Butković najavljuje nam otvaranje i novih grupa za vježbanje jer su se postojeći termini popunili. Odlučili smo saznati više o Ivoni, još jednoj priči koja dokazuje da se najbolje stvari događaju kad radimo što volimo, točnije živimo što volimo i usudimo se izaći iz zone ugode.

Ivona, vrijeme je da doznamo više o djevojci koja je dovela Piloxing u našu Rijeku? Kad ne treniraš i ne razmišljaš o novim vrstama vježbanja, u kojim trenucima posebno uživaš?

Hmmmm… Tko je Ivona pitaš me?? Jedna obična gradska cura. Radim u fitnessu oko pet godina i nakon rada po raznim centrima odlučila sam krenuti u svoje poslovne vode, okrenuti novu stranicu u životu i pokazati sama sebi da ja to mogu. Bilo me strah, iskreno, ali uz pomoć najbližih i njihovu potporu, sad sam tu gdje jesam i moram priznati jako dobro se osjećam! Guram, radim, učim…uporna sam bila uvijek i nikad nisam zadovoljna postignutim, nekako uvijek težim nečem još većem.

A kad ne treniram – volim opet trenirati,  ali ne u svom studiju, volim piti kavu, uživati na suncu (kad ga ima u ovoj našoj Rijeci), provoditi vrijeme sa obitelji, dečkom, prijateljima, volim jakooo skijanje, putovanja i volim vam jakooo punooo spavati (smijeh).

Sjećaš li se prvog trena kad si čula ili vidjela Piloxing? Što si pomislila?

O da, sjećam se, to je bila ljubav na prvi pogled, ako to mogu tako nazvati.  Pomislila sam – Ovo je program za mene, iako su neki bili skeptični ja sam bila uporna kao što sam prethodno već i rekla. Odlučila sam da je to program koji želim promovirati, kojim se želim baviti, koji će biti moja baza i odskočna daska za dalje! I tako sam krenula na jedno certificiranje pa na drugo, treće…zacrtala sam si cilj da moram sve programe položiti (ukupno ih je četiri) i da želim biti Master trener, pravi Piloxing ambasador, širiti ljubav prema ovom programu i educirati nove instruktore! Moram spomenuti, dogurala samo do pola puta…i idem dalje, ne stajem 😀

Kako Riječanke pristupaju vježbanju, vole li doći solo, s prijateljicom, vole li više neke klasične oblike vježbanja ili jedva čekaju okušati se u nekim novitetima?

Riječanke su najbolje 😀 Iz mog tek započetog samostalnog rada mogu primijetiti da ima svega…dolaze same pa nagovore prijateljicu, ili u paru, ima svih kombinacija, ponekad krenu zajedno i jedna ostane, a druga odustane. Nismo baš nešto vješti s eksperimentiranjem, većina prednost daje sigurnom i poznatom. Ipak, ja sam zadovoljna jer PILOXING BARRE program je novi i jako dobro funkcionira te postoji veliki interes, a nakon njega Pilates je uvijek zanimljiv.  

Sve je to jako individualno, bitno je da se polaznice pronađu u nekom programu i da im se svidi, a kasnije lako promijene i daju si priliku okušati u nečem novome.

Novi ženski rekreativni studio na Rubešima počeo je s radom prije mjesec dana. Jesi li zadovoljna prvim reakcijama?

Moram priznati da nisam samo  zadovoljna već prezadovoljna, mogu čak dodati i iznenađena velikim odazivom i zainteresiranošću polaznica za naše programe!

Je li sada idealno vrijeme za početak treniranja, ne samo radi ljeta već radi zdravlja i usvajanja zdravih navika?

Nema idealnog vremena, ako čekate idealno vrijeme nikad nećete krenuti. Treba čvrsto odlučiti i pokrenuti se, svaki dan je idealan za usvajanje zdravih navika! Zašto ne krenuti sada? Danas? Čemu čekanje? A što se tiče ljeta hmmm..mislim da su već zakasnili 😀 Šalim se, zgrabi ručnik, vodu, tenisice i kreni, gdje god,  samo kreni!

Nadamo se i vjerujemo kako vas je ova priča nadahnula, s jedne strane da krenete živjeti svoje snove, a s druge strane da se pokrenete i počnete vježbati. Jump IN studio, uz postojeće termine, radi popunjenosti grupa otvorio je i novu Pilates grupu ponedjeljkom i srijedom od 19:30h,  a otvorena je i nova grupa Piloxing Barre u terminima ponedjeljkom i srijedom od 18:30h.

Želimo vam odlične trenutke koji će rezultirati i zadovoljnijim osjećajem u svojoj koži, pronađite tip tjelovježbe koji vam najviše odgovara i javite nam dojmove!

JUMP IN with IVONA, Rubeši 5, 51215 Kastav

kontakt: 099 412 4606


Pripremila: Marija Mažar
Foto: Ivor Mažar

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE