Andrijana Subotić Pjajčik rođena je u Vinkovcima 1973. godine u znaku Vodenjaka. Zvijezde te činjenica da je rasla uz strojeve za pletenje obiteljskog obrta, odredili su njezin životni put. Žudnja za kreativnošću i inovativnošću potaknuli su ju na upisivanje studija projektiranja i oblikovanja tekstila i odjeće na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu. Diploma stečena 1999. godine te članstvo u Hrvatskoj udruzi likovnih umjetnika primijenjenih umjetnosti (ULUPUH-u) njezin su život čvrsto vezali uz njezinu najveću strast – onu prema modnom dizajnu.

Zahvaljujući iznimnom talentu i želji za materijaliziranjem svojih originalnih ideja, Andrijana Subotić Pjajčik već tijekom studija dobiva mnogobrojne pozive na revije u zemlji i inozemstvu.

Tako su ju kao mladu dizajnericu upoznali ne samo domaći ljubitelji mode, nego i oni u zapadnoj Europi, Australiji te na Novom Zelandu.  Istražujući granice modnog dizajna surađuje s uglednim institucijama kao što su Galerija ULUPUH te Arheološki muzej u Zagrebu.

Krajem 2004. godine Andrijana Subotić Pjajčik osniva modni studio Etna. Istodobno svojim kreacijama prišiva etiketu “Etna Maar”. Simbolično je to ime koje pršti energijom Etne, čudesnoga vulkana na Siciliji, i Dore Maar, samouvjerene i ekscentrične fotografkinje iz doba nadrealizma.

Ta energija utkana je u svaki predmet s potpisom Andrijane Subotić Pjajčik. Ideja za svaku novu kolekciju prenosi prve čestice pozitivne energije, a nove se akumuliraju svakim sljedećim potezom olovke, škara i igle. Zahvaljujući tomu njezin studio s pravom nazivaju i modnom ordinacijom. 

I ove zime oduševljeni smo kreacijama s potpisom Etna Maar, kvaliteta, domaća proizvodnja i poseban dizajn koji će naglasiti i vašu osobnost sasvim su dovoljni razlozi da povjerenje date Andrijani, uostalom, zavirite na webshop dizajnerice, sigurni smo da ćete pronaći nešto za sebe.

Pripremila: Stilueta

Izvor: ETNA MAAR

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE