ZTC
Muškarci prije svega vole udobnost i kvalitetu, ali zašto uz to ne bi dodali i predivan dizajn. Mephisto dućani imaju veliku kolekciju cipela namjenjenu muškarcima kako bi i oni mogli uživati u vrhunskoj kvaliteti i dizajnu. Trebate li udobne mokasinke za poslovne sastanke, ili japanke za slobodno vrijeme, posjetite najbliži Mephisto dućan i isprobajte cipele iz njihove ponude, ali ne zaboravite i svoj novčanik jer ih više nećete htjeti skidati.
Francuski brend Mephisto najfinija je cipela za hodanje na svijetu bazirana na SOFT AIR tehnologiji, a vaše stopalo sjeda na mekanu uložnu tabanicu i omogućava pravilne pokrete. Udobnost, čvrstoću i trajnost prepoznaju svi jer je Mephisto postao najpopularnija cipela za hodanje u praktički svakoj zemlji u kojoj se pojavio.
Svaki komad obuće u procesu proizvodnje prolazi 160 do 220 koraka, a velik dio procesa je i ručna izrada zbog koje se pazi na svaki detalj. Mephisto više od 50 godina proizvodi vrhunsku obuću, poštuje visoke kriterije obrtničke tradicije i nositelj je prestižne oznake za najbolji brend obuće u Francuskoj! Posjetite Mephisto u najbližoj trgovini u Rijeci (Korzo 11), Dubrovniku, Splitu i Zagrebu, ili pogledajte ostatak njihove ponude na službenoj stranici.
Foto: Mephisto
Pripremila: Stilueta
Kancelarija bar