Hvala ti za vječnost Arsene…

0
348

Dobri duh riječke fotografije, naš prijatelj i kolega, osoba s kojom su slučajne kave na Korzu i planirani kadrovi bili jednako lijepi, ugodni i pozitivni.

Zajedno smo ispisali neke od od najposebnijih priča na Stilueti, od intervjua do pohoda sa zvončarima koje je bilježio, uskakanja u naše teme kad Ivor nije mogao,  Arsen Miletić fotografijama je dao emociju, istu onu radi koje smo ga svi obožavali.

LINK: DAN SA ZVONČARIMA UHVAĆEN OBJEKTIVOM ARSENA MILETIĆA

Svatko može uzeti aparat i okinuti kadar iza objektiva, no ne može svatko tim istim aparatom stvarati umjetnost sa srcem. Ti si mogao. Ti si znao. 

Ovo je tužan dan, dan koji se dogodio prerano, dan koji nismo htjeli dočekati, opraštamo se od prijatelja, čovjeka koji je svojom pojavom budio optimizam i bio velika inspiracija, ostavio si naše Korzo praznijim mjestom, a naša srca svojim fotografijama zauvijek punima.

” Urečen rastanak bez našeg htjenja obećava i sastanak zar ne?” 

Ostavio si trag Arsene u svima nama, ispred cijelog Stilueta tima želim ti sada najljepše kadrove i najbolje pozicije na nekom drugom, boljem, sretnijem mjestu.


Marija

 

Dragi Arsene, hvala na dolasku, počašćena sam što ste došli, nadam se da vam je bilo lijepo i ugodno 🙂Uživajte u divnom danu, lijep pozdrav MarijaOvako sam ti prvi put nenadano upala u inbox, a sada bez persiranja…

Dragi Arsene, hvala ti na svim tvojim dolascima, počašćena sam što si došao u naše živote, nadam se da ti je bilo lijepo i ugodno, nedostajat ćeš, Marija…