CITY 45 20 je iza nas,  pozitivne reakcije svakodnevno stižu, a emocije i dojmovi se još nisu u potpunosti smirili. Oduševljeni svim kreacijama predstavljenim na ovoj riječkoj modnoj bajci, moramo istaknuti Hunić Design Sisters čiji je spoj modernog i tradicionalnog oduševio Riječane.

Hunić Design Sisters je brend koji su osnovale Adrijana i Diana Hunić, sestre rođene u Zagrebu koje su ljubav prema tradiciji, narodnim nošnjama i hrvatskom ruhu naslijedile od svojih roditelja. Sestre Hunić spajaju ljepotu modernog i tradicionalnog, a rezultat toga su predivne kreacije koje smo imali prilike vidjeti na modnoj manifestaciji CITY 45 20. Pozitivne reakcije posjetitelja samo im daju dodatni vjetar u leđa i motivaciju da nastave s radom, a zadovoljne žene već su im nagrada sama po sebi.

Njihove kreacije savršeno prikazuju suvremenu ženu koja zna što želi i drži do sebe, a predivan dizajn, divne boje i upečatljivi detalji podignut će svaku kombinaciju i istaknuti vas iz mnoštva. Više o sestrama Hunić možete pronaćo na Facebook profilu.

Foto: Ivor Mažar

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE