skip to Main Content
MENU
Humanitarna modna revija povodom Bečkog tjedna u Opatiji

Humanitarna modna revija povodom Bečkog tjedna u Opatiji

Sve je spremno za Humanitarnu modnu reviju, izložbu i degustaciju vina koja će se održati u petak, 23.09.2016. s početkom u 19.30 h u Opatiji. Event je planiran na terasi hotela, međutim,  zbog niskih večernjih temperatura i bure prebačen je u unutrašnjost hotela, odnosno u predivnu Kristalnu dvoranu Hotela Kvarner.  Ulaz je slobodan.

Organizatori eventa su Lions Club Opatija & Agencija Kvarner Touristik, pod visokim pokroviteljstvom Grada Opatije.

Humanitarna revija, održava se u tijeku tradicionalnog Bečkog tjedna ispred brojne domaće i strane publike, mahom gostiju iz Austrije.     

Val dobrote i želja za sudjelovanjem u ovom humanitarnom projektu preplavila je cijelu Opatiju, pa su se reviji, uz modne brendove, priključili brojni sponzori / donatori, a to su Opatijski obrtnici; kafići, restorani, zlatarnice … koji ujedinjeni imaju samo jedan, zajednički cilj: Pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija!                                                                                                                          

Velike zahvale na sudjelovanju u humanitarnoj večeri u sklopu Bečkog tjedna u Opatiji idu: 
Trgovina NANI iz Opatije, AMEC Rijekatekstil doo & Weekend Max Mara iz Opatije, Jacob shop Opatija, Zlatarna Glasnović Opatija, Butik “Chantal” iz Opatije, MONDO UOMO iz Tower centra Rijeka, Patrizia Milani Concrete, Glamour Tara modna agencija, Dansel plesna škola, Frizerski salon “URbAN”Studio HelloKozmetičkiSalon LamiaNo.7, renomirani nakit Ciro iz Beča koji će se po prvi puta predstaviti u Opatiji, Restoran Roko Opatija, Caffe bar Mimoza Opatija, Zlatarna Frederiko Opatija, Old School Pub Opatija, Restoran Molo Opatija i Caffe bar Galija Opatija.

Humanitarnu večer, reviju, izložbu nakita te degustaciju bečkih vina, pratit će zanimljivi program i bogata tombola.

Sve donacije, prilozi i prikupljena sredstva s humanitarne večeri u sklopu Bečkog tjedna, ove su godine namijenjeni teško bolesnim i potrebitim građanima Opatije s posebnim akcentom za članove udruge operiranih i liječenih od zloćudnih bolesti.

Fotograf Josip Čekada zabilježio je probu OFC tima u butiku Mondo Uomo

Fotograf Josip Čekada zabilježio je probu OFC tima u butiku Mondo Uomo

Jedno od iznenađenja večeri je i muški modni izlazak, kojeg sponzorira MONDO UOMO – butik muške mode iz Tower centra, a u ulozi modela, po prvi puta, pojavit će se vrhunski sportaši, prvaci Hrvatske u svojim kategorijama, miljenici Opatije, muške snage OFC – Opatija Fight Cluba, na čelu s trenerom Mladenom Kranjčec.

Naslovna fotografija: Remisens Premium Hotel Kvarner

Facebook KOMENTARI

Back To Top