ZTC

Nedavno smo na Stilueti predstavili Zoranu Aleksić i Sandru Božić te njihovu priču o ljubavi prema onome što rade i uspješnim koracima kojima koračaju na svom poslovnom putu.

U ulici Ivana Zajca 6 (I.kat) kriju se beauty oaze koje Riječanke, ali i Riječani obožavaju.

House of Beauty spaja unutarnju i vanjsku ljepotu, uz Sandru Božić i njezin tim pronaći ćete mirne i sretne trenutke, u prekrasno uređenom interijeru, u samom centru grada, zaboravit ćete na stres i gužvu, imat ćete priliku posvetiti se sebi i ugoditi svim svojim potrebama.

MY SPIRIT

Z Brow Bar by Zorana Aleksić pravo je osvježenje u beauty ponudi, a kvalitetu prepoznaju žene i muškarci! Jedinstveni koncept donosi svjetske trendove, savršene, lijepe i uredne obrve licu daju okvir i ljepotu već od prvog pogleda u ogledalo!

Zahvaljujemo svima, posebice Kuharmoniji- Silvia Zoretić, uspomene koje ostaju vječno zabilježene – Daniela Mikičić, Stills & Motion Factory, prekrasne dekoracije i baloni by Miryam baloni, studio Anais i Ana Mikulec na frizuri i make up-u,  divnom glazbenom trojcu u usponu – Nos Tress tRio (Sanja, Dino, Nikola) te Pro Print Tiskari  i Darku Kurbanoviću poručuju Sandra i Zorana

Sandra Božić i Zorana Aleksić priredile su večer za pamćenje, uz odličnu glazbu, fine zalogaje, brojne detalje, jučer smo imali priliku nazdraviti u društvu dvije prekrasne žene koje dokazuju kako je uspjeh moguć kad se gradi na temeljima ljubavi, rada, strpljenja i pozitivnog stava!

Petak trinaesti u najljepšem izdanju!

Pripremila: Stilueta

Foto: Ivor Mažar

SALLY