ZTC

Protekli petak američka glumica Eva LaRue posjetila je Opatijsku rivijeru u sklopu obilaska hotela grupacije Stories na području Istre i Kvarnera.

Prilikom svoje posjete, brand ambasadorica Stories grupacije, posjetila je i design hotel Navis gdje je makar nakratko iskusila čari ovog jedinstvenog design hotela. 


Eva je sa oduševljenjem razgledala hotel, slikala se sa uzbuđenim članovima tima i gostima te se uputila na kratko gourmet putovanje u restoranu Navis. Eva, inače vrhunska poznavateljica dobre hrane i ljubitelj dobrih vina, odmah je prepoznala jedinstvenu draž gastronomije restorana Navis i jedinstvenog doživljaja na terasi uz samo more. Glumici su se pridružili vlasnici hotela Andrea i Kruno Kapetanović, ministar turizma Gari Cappelli i hotel manager Zoran Užar, te su u opuštenoj atmosferi diskutirali o turizmu u Hrvatskoj. Eva je velika zaljubljenica u Hrvatsku, posebice u obalni dio, te joj ovo nije prva posjeta. Design hotel Navis te cjelokupnu Stories grupaciju vidi kao pozitivan primjer podizanja kvalitete i inovativnosti u hrvatskom turizmu.

Prije samog odlaska glumica je još jednom izrazila žaljenje zbog kratkog posjeta te obećala se vratiti u Opatiju i design hotel Navis kako bi uistinu mogla iskusiti poseban doživljaj koji čini odmor u Navisu i Opatiji. 

Foto: Ivica Tomić /ustupio Hotel Navis
Pripremila: Stilueta

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE