ZTC

Nađete li se u prilici da putujete u Zagreb te tražite smještaj koji će biti urban, estetiziran, poseban i elegantan imamo preporuku za vas. I sami volimo “prostore s dušom” te je upravo zato hotel Livris, smješten u ulici Rapska 12,  ispunio sva naša očekivanja i pružio nam prekrasan osjećaj ugode u srcu Zagreba.

Livris Hotel je urbani dizajn hotel, vrhunski opremljen, ujedinjuje funkcionalnost, harmoniju i eleganciju. Livris Hotel je jedinstveno mjesto koje pruža savršenu udobnost i mir, smješten u poslovnom dijelu grada, a udaljen tek nekolika minuta od glavnih prometnica i centra grada Zagreba.

Livris je mističan, šarmantan, odiše jednostavnošću.

Dizajn Livris Hotela je osmislio tim arhitekata, a fuzijom monokromatskih neutralnih čistih linija i bogatom upotrebom materijala i tekstura poput drva, metala i stakla svaki prostor odiše šarmom i individualizmom.

U samom interijeru nalazimo na spoj različitih materijala i tekstura, elemenata sa jednostavnim modernim linijama koje djeluju plemenito i chic. Livris je osunčan igrom svjetlosti ili intimom umjetnog svjetla koja pridonosi mističnosti, te tako daje osjećaj zaštićenosti od vanjskoga svijeta.

Vrhunski opremljen, sadrži 19 soba na tri kata sa vlastitim parkingom, lounge barom i restaurantom. Sve sobe su opremljene po najvišim standardima, uključujući Chamambra krevete, koji su simbol kvalitete, dizajna i udobnosti.

Livris uspješno objedinjuje moderan dizajn i toplinu interijera, pruža osjećaj ugodnog boravka i savršena je oaza iz koje ćete zadovoljni i sretni krenuti sa svim obavezama koje vas očekuju stoga se upisao i na našu listu preporuka, želimo vam ugodan boravak!

Više informacija pogledajte na SLUŽBENOJ INTERNETSKOJ STRANICI kao i na FACEBOOKU.

Livris Hotel
Rapska 12, 10000, Zagreb
Tel: +385 1 6465 115
E-mail: info@livrishotel.com

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE