ZTC

Jedan od omiljenih domaćih modnih brandova ELFS u mondenom trogirskom hotelu Brown beach house priredio je povodom početka ljeta tulum za pamćenje. Ova se destinacija strelovitom brzinom nametnula kao lifestyle destinacija broj jedan u regiji, ali i šire.

Glamurozni hotel s najatraktivnijim bazenom na plaži postao je hit na društvenim mrežama zahvaljujuči brojnim domaćim ljepoticama poput najpoznatije Hrvatice na instagramu Jelene Perić te Žanamari, Lane Jurčević, Gianne Apostolski, Renate Lovrinčević, Monike Sablić, Hane Hadžiavdagić-Tabaković, Lane Hrgović, Ecije Ivušić, Andree Šušnjare, Lorene Kovač, Petre Frković, Nataše Bebić, Sonje Dvornik, Antee Valente i ostalih kojie su se zabavljale uz plesnu glazbu na partiju uz bazen odjevene u najnoviju ELFS swimwear kolekciju.

Šarene badekostime u prepoznatljivim dezenima dizajneri su predstavili na tulumu kakvog se ne bi posramila niti svjetski poznata ljetovališta.

Atmosferu je dodatno zagrijala plesna skupina SAVAGES, a  plesnim ritmovima okupljne su zabavljali DJ Ante Jakir ,DJ Toni Juranović i saksofonist Marin Klarić te kao posebna gošća iz Amsterdama na samom vrhuncu tuluma predivna DJ April Grey.

Preplanuli tan na samom početku ljeta osigurao je St. Tropez – originalni No. 1 brend za samotamnjenje, koji je globalno
priznat i odabran od strane profesionalaca, beauty urednika I celebritiy scene kako domaće tako i svjetske. Namjenjen je svima koji žele zdravu, blistavu kožu, te podići samopouzdanje I blistati iznutra prema van. Prirodan ten koji pristaje svakom tonu kože i svakom načinu života, ne ostavlja tragove i ima ugodan miris.

Osvježenje uz bazen nudili su i svježi aromatični talijanski prosecco Bottega te šampanjac Piper Heidsieck koji na party stiže direktno iz pokrajine Champagne u Francuskoj.

Ljubav modne i auto industrije već je odavno poznata, a kada taj par čine Mercedes-Benz i Elfs, za najisčekivaniji modni događaj ljeta s razlogom se tražila ulaznica više. Mercedes-Benz Auto Gašparić, pridružio se na partyu upravo s novom generacijom Mercedes-Benz modela novim GLC Coupeom koji je gotovo mamio jednako pogleda kao i same ljepotice.

Hotel Brown Beach House Croatia smješten je na obali Jadranskog mora, u neposrednoj blizini graga Trogira. Ovo ekskluzivno odmorište s 44 luksuzno opremljenih smještajnih jedinica, spoj je dizajna nadahnutog mediteranom i vrhunski opremljene SPA usluge, koju u kombinaciji čine neponovljivo iskustvo, savršeno za spajanje poslovnog boravka i užitka Brown Beach House.

Fotografije potpisuju Danijel Galić i Maksim Bašić.

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE