ZTC

Sigurna sam da ste do sada isprobale različite proizvode za tamnjenje i njegu kože, no rijetki su oni koji vas oduševe na prvi pogled. Naime, nedavno se u mojoj torbi za plažu zatekao Hildegard SUN serum – luksuzni serum za sunčanje i dubinsku njegu kože te posljedično brončanu put.

Ono što ovaj serum čini posebnim jest da imperativ nije samo na ubrzanom tamnjenju kože već vodi brigu o vitalnosti i dubinskoj njezi.

Ovaj visokokoncentrirani serum prvenstveno pospješuje tamnjenje prirodnim pigmentima, dok kožu štiti od dehidracije i duboko je hrani te njeguje bioaktivnim sastojcima i vitaminima E i D.

Još jedna prednost seruma su najkvalitetniji prirodni sastojci koje sadrži. Glavne zvijezde proizvoda su ulje pulpe vučjeg trna, jedno od najbogatijih i najluksuznijih ulja široke blagotvorne primjene i macerat mrkve koji zajedno osiguravaju savršen brončani ten. Obogaćen hranjivim uljem sjemena čileanske maline s antioksidativnim djelovanjem vitamina E, SUN serum osigurava duboko obnavljanje kože i štiti od prijevremenog starenja. Da bi se spriječilo isušivanje kože, SUN serum oplemenjen je i sheom, kakaom te kokosovim maslacem, koji uz hladno prešano maslinovo ulje stvaraju snažan površinski zaštitni sloj.

Zahvaljujući kvalitetnim sastojcima, nije potrebno predugo izlaganje sunčevim zrakama, naznake brončane puti dolaze već nakon jednog korištenja. Također, važno je naglasiti da su svi proizvodi beskompromisni, što znači da se u njima koriste samo najkvalitetniji prirodni sastojci s potvrđenom učinkovitošću, bez dodanih aditiva i primjesa. Dakle, ne sadrži niti industrijske konzervanse, boje i mirise.

I sama sam prilikom sunčanja isprobala SUN serum i malo je reći da sam se oduševila već prvim korištenjem. Sama bočica izrađena je od stakla što pridaje posebnu notu luksuza i osjećaja kvalitetnog proizvoda u rukama, dok nas suptilan nježan miris podsjeća nas da se radi o proizvodu od potpuno prirodnih sastojaka što nam pruža “najbolje od oba svijeta”.

Serum se lagano razmazuje i ostavlja prekrasan sjaj dok istovremeno dubinski hidarizira kožu. Koža postaje elastična i nahranjena satima nakon korištenja, čak i nakon plivanja u moru.

Svakako preporučam ovaj proizvod, odličan je dodatak svakoj torbi za plažu, pogotovo za dane kada si jednostavno želite priuštit zaista kvalitetan i bogat proizvod za njegu.

 
HILDEGARD

Pripremila: Katja Grubiša
Photo: Eni Brušnjak