ZTC

Torbice Superheroicly riječke dizajnerice Marijane Hero namijenjene su svakoj ženi, djevojci, mami i baki koja se osjeća kao superheroina. Novo izdanje razlikuje se od prethodnih kolekcija po nešto dubljem profilu te razigranijim bojama kože, kao što su zrcalno srebrna i plava, neon narančasta, zelena koža s imitacijom zmijskog printa, bijela s neon detaljima, ali ono što povezuje obje kolekcije je prepoznatljivi džepić za osobne podatke u koji svaka vlasnica-superheroina upisuje svoje ime, nadimak, supermoći, plan A, plan B itd.

Moderne s retro elementima, šarmantne, vesele i zaigrane – ručne torbice Superheroicly izrađene su u dvije veličine. Tu je već poznati midi te najnoviji maxi model za sve one kojima treba puno mjesta u torbi, kako bi superheroina uvijek imala uz sebe baš sve što joj je potrebno.

Kampanja za novu kolekciju snimljena je u Londonu pod kreativnom palicom Craig Hemminga te uhvaćeno objektivom Saskie Lawson. Ideja vodilja bila je nostalgija za crtićima ranih 90-ih, stvarajući tako šaljiv i razigran ton cijele kampanje.

 

TEAM CREDITS: ART DIRECTION + STYLIST: CRAIG HEMMING

PHOTOGRAPHER: SASKIA LAWSON

MODEL: SILJE @ BODY LONDON 

HAIR + MAKEUP: DOEY DRUMMOND

ILLUSTRATION: DANIEL  DVIR

Kancelarija bar