ZTC

Bilo da tražite last minute poklon za Valentinovo ili jednostavno želite uživati u kvalitetnim i ukusnim domaćim zalogajčićima, današnja preporuke će vas oduševiti. Spojili smo neke od najkvalitetnijih domaćih brendova, koji nude prave delicije poput tartufa ili Paškoga sira. Nije tajna da ljubav ide kroz želudac, stoga nikako ne možete pogriješiti pripremom omiljenog jela vaše drage/dragog na Valentinovo. 

Počinjemo s neodoljivim PAŠKINJICAMA – spojem Paškoga sira i bogate tane čokolade – strastvenih ljubimaca za čiju romansu znaju samo istančani okusni pupoljci. Paškinjice vam daju priliku da okusite tu romansu… Iznenadite voljenu osobu ovog predivnom kutijicom koja skriva najljepša slatka iznenađenja.


Hrvatski tradicionalni sir škripavac, čaša vina i voljena osoba? Savršena kombinacija za večeru punu romantike. MLJEKARA EURO-MILK nudi vam najbolju kvalitetu i savršen okus za svako nepce!

Specijalitet poput džema od tartufa kao poklon za Valentinovo? Mmmm mi bismo bili oduševljeni! Opojni miris i okus tartufa spojen sa najfinijim komadima voća u ekstra džem, koji će nadopuniti svaki desert. U koliko ste ljubitelj tartufa, obožavat ćete proizvode ZIGANTE TARTUFA !  


Za sve koji vole začiniti Valentinovo daškom humora i pravom dozom slatkog, Mala radnja dizajna pripremila je čokoladice sa zabavnim porukama koje izražavaju ljubav na poseban način. Izmamite osmijeh na lice voljene osobe i istovremeno se zasladite u dvoje!

Što god izabrali, ne zaboravite uživati u ovome danu i učiniti ga posebnim na svoj način! Ako i ne stignete danas uživati u ovim delicijama, ne zaboravimo da se ljubav slavi – svaki dan. S onima koje volite i u trenucima za koje živite. Dobar tek želi vam Stilueta!
Photo: Facebook stranice navedenih brendova
Pripremila: Katja Grubiša
 

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE