O važnosti zdrave prehrane nije potrebno dodatno govoriti, no svakako svi mi imamo po ovom pitanju puno za učiti. Koliko je tema aktualna dokazuje i gostovanje autorice i nutricionistice Anite Šupe koja je u sklopu ZTCaffe-a okupila velik broj Riječana i Riječanki koji su došli čuti njezinu priču, savjete te postavljati pitanja kako bi podigli svoju kvaliteta života.

Knjiga Istine i laži o hrani izašla je prvi put 2012. godine, a 2015. u novom revidiranom i proširenom izdanju, tiskana je u rekordnih 16.000 primjeraka samo u Hrvatskoj, a doživjela je i prijevode.  2013. izlazi i druga knjiga Prva hrvatska LCHF kuharica u suradnji s fotografkinjom A. Miljević, kao praktičan vodič za Paleo LCHF način života, te je također doživjela visoku tiražu od 12.000 primjeraka.

Anita je vrlo aktivna u promicanju zdravog načina života,  zagovara povratak na tradicionalnu izvornu prehrane i trudi se inspirirati ljude da  promjenama prehrambenih navika preuzmu odgovornost za svoje zdravlje u vlastite ruke. Rijeka je na to svakako spremna jer u ZTC-u se tražilo mjesto više!


Pripremila: Stilueta

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE