ZTC

Cipele koje obožavamo zimi su gležnjače u svim varijantama i kombinacijama, od onih sportskih i ležernih za svaki dan do elegantnih gležnjača za večernje izlaske. Mi znamo zašto ih volimo – jer nam dopuštaju da se igramo sa stilovima, a i savršeno odgovaraju u raznovrsnim kombinacijama s hlačama, suknjama ili haljinama.

Roberto dućanu pronašli smo savršene modele gležnjača, a na vama je da odaberete one po svom guštu. S petom ili bez, brušena koža ili ne – izbora je zaista mnogo i nije lako odabrati, ali u jedno smo sigurni – koje god da izaberete nećete požaliti jer Roberto obuća nudi izvrsnu kvalitetu i pristupačne cijene.

 

Roberto prati želje i potrebe svojih klijentica, tako ćete u bogatoj ponudi pronaći još svašta, a naša je sugestija da svakako posjetite Roberto koji se u Rijeci nalazi u Robnoj kući Ri te na Korzu, no za sve naše čitateljice diljem Hrvatske donosimo popis svih trgovina NA LINKU. Kako bi prvi saznali sve aktualnosti Roberto pratite i na SLUŽBENOJ FB STRANICI, kao i na INSTAGRAMU. 


Foto: Ivor Mažar

Pripremila: Stilueta

Vaši komentari