ZTC

Matija Cvek svoje je prve glazbene korake započeo još u srednjoj školi. Njegovu vokalnu kvalitetu prepoznali su mnogi, te je ubrzo započeo vlastitu karijeru koja se do danas iz godine u godine obogaćuje zanimljivim i reprezentnim angažmanima.

Matija je kroz svoje dosadašnji rad sudjelovao u HRT emisiji ”A-strana”, nastupio u Splitskom HNK na ”Runjićevim večerima 2013.”, sudjelovao u game showu ”Volim Hrvatsku” kao prateći vokal u bendu Ante Gele… 2016. godine nastupa u prepunoj KD Vatroslav Lisinski kao gost Jazz Orkestra OSRH, dok je 2017. bio član Eurosong tima u Kijevu i pjevao uz Jacques Houdeka. Iste godine nastupa na poznatom hrvatskom  glazbenom show programu ”The Voice-u” kao prateći vokal.

Njegov posljednji singl “Visine”  u kratko je vrijeme okupio veliki broj zaljubljenika i slušatelja. Spot je sniman u produkciji i režiji tima Sestrica (Ana Badurina i Luka Sepčić), koji su prethodno zaslužni za hvaljeni spot “Sve u meni se budi” Damira Kedže i Zsa Zse.

 

Kvalitetu i posebnost ovog mladog perspektivnog glazbenika imate priliku poslušati 11. svibnja u GRAD kavana&bar s početkom u 22:00! Svi zainteresirani svoju rezervaciju mogu učinti pozivom na broj telefona: 091/2726163. Više o samom eventu, kao i ostale informacije o ponudi pića i hrane možete saznati na službenoj Facebook stranici.

Matija Cvek

Grad kavana&bar novo je mjesto u Rijeci koje okuplja zaljubljenike u kvalitetnu ponudu pića i jela te gotovo svakog vikenda organizira zanimljive koncerte i svirke. Uz Matiju, u Gradu su do sada nastupili: Damir Kedžo, Tina Vukov, Zvonimir Radišić,  Katja Budimčić Sabljar, Dino Ivelja, Cons Acoustic…

Vidimo se u Gradu!

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE