ZTC

Ako volite bezvremenski i unikatni nakit svakako pogledajte kolekciju Ginger Deer Studia. Mi smo se zaljubili na prvi pogled u prekrasne detalje ovog nakita od kojih je svaki poseban na svoj način. Svaki komad nakita je neponovljiv u svakom smislu te riječi –  jedinstven je i unikatan te se ne mogu napraviti dva ili više primjeraka identičnog nakita. Iza imena Ginger Deer krije se Josipa Pichler iz Osijeka. Nakon mnogobrojnih tehnika u kojima se okušala, epoksi smola je bila dobitna kombinacija koju je s godinama sve više usavršavala.

Josipa izrađuje različite oblike ogrlica, privjesaka, prstenja i narukvica, a unutar nakita može i „zarobiti“ drage i osobne predmete – biljke, začine, komade tkanine, zubiće i slično.

Ginger Deer Studio je hrvatski brend kojeg se može kupiti na lokacijama u Puli – Plato Concept Store, Istarska 12, Rijeci – La Vetrina, Andrije Medulića 5a, te uz najavu u Ginger Deer Atelje, Franje krežme 20 u Osijeku. Također za sve dodatne informacije, ali i narudžbe možete se javiti na službenoj Facebook stranici.
MY SPIRIT

Ako želite biti jedinstveni ili možda nositi dio nečeg vama dragog uvijek uz sebe Ginger Deer nakit je savršeno rješenje.

Foto:Ginger Deer Studio

Pripremila: Stilueta

SALLY