ZTC

Ako volite bezvremenski i unikatni nakit svakako pogledajte kolekciju Ginger Deer Studia. Mi smo se zaljubili na prvi pogled u prekrasne detalje ovog nakita od kojih je svaki poseban na svoj način. Svaki komad nakita je neponovljiv u svakom smislu te riječi –  jedinstven je i unikatan te se ne mogu napraviti dva ili više primjeraka identičnog nakita. Iza imena Ginger Deer krije se Josipa Pichler iz Osijeka. Nakon mnogobrojnih tehnika u kojima se okušala, epoksi smola je bila dobitna kombinacija koju je s godinama sve više usavršavala.

Josipa izrađuje različite oblike ogrlica, privjesaka, prstenja i narukvica, a unutar nakita može i „zarobiti“ drage i osobne predmete – biljke, začine, komade tkanine, zubiće i slično.

Ginger Deer Studio je hrvatski brend kojeg se može kupiti na lokacijama u Puli – Plato Concept Store, Istarska 12, Rijeci – La Vetrina, Andrije Medulića 5a, te uz najavu u Ginger Deer Atelje, Franje krežme 20 u Osijeku. Također za sve dodatne informacije, ali i narudžbe možete se javiti na službenoj Facebook stranici.

Ako želite biti jedinstveni ili možda nositi dio nečeg vama dragog uvijek uz sebe Ginger Deer nakit je savršeno rješenje.

Foto:Ginger Deer Studio

Pripremila: Stilueta

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE