ZTC

Vrijeme je za intro Eudaimonia 2019, pripreme za kalendar su počele nešto ranije nego inače te se on ove godine vraća bolji nego ikada i mi smo izrazito ponosni i velika nam je čast biti medijski partner ovakvom projektu!

Kako i priliči velikim  projektima koji se radi s ljubavlju i entuzijazmom, tako i Eudaimonia 2019 pomiče sve granice, pa tako i one kalendarske. Eudiamonia 2019 započela je s pripremom pola godine ranije nudeći još više eudajmonističkog uživanja u ljepotama života na neki svojstven način.

Gentlemen’s shop, koji je i nositelj projekta, je lifestyle koncept pokrenut pod motom Homo Mensura Est. Osmišljen je za muškarce i po mjeri muškaraca, kako bi na jednom mjestu mogli pronaći sve što definira njihov stil te pritom maksimalno uživati u svim popratnim sadržajima koje nudimo.

Prvih šest muškaraca je već postalo dio novog projekta, a ako želite saznati tko su oni i kakve džentlmenske kreacije su osmišljene za njih s potpisom brenda Fidelio Gentlemen’s Clothing, u svoje kalendare zabilježite 9. lipnja!


Outfite osmislite u pin-up stilu i pridružite nam se u Gentlemen’s Shopu s početkom u 19 sati na adresi Žrtava fašizma 2a. Sprema se jedna odlična retro zabava uz DJ Diabla i najbolje rockabilly hitove, dok budete uživali u rashlađenim Hendrick’s i Sailor Jerry koktelima. Bit će tu zanimacija i za ljubitelje inovativnog hrvatskog brenda SentiMental Bikes, ili one koji će to tek postati, s obzirom da će u Gentlemen’s Shopu premijerno predstaviti svoj novi model Experiment.

S obzirom da je ovo ujedno i prilika da 4look Academy, kao „starija sestra“ Gentlemen’s Shopa, proslavi svoj osmi rođendan, kako i priliči, ova zabava će se nastaviti iza 21h u Teatro Lounge Baru, gdje će žariti i paliti Good Rockin’ Daddies, a da zabave ne ponestane pobrinut će se i plesna skupina Back to Swing, uz koju ćete moći pokazati svoja plesna umijeća ili pak naučiti pokoji korak.

Više o samom događanju možete pronaći na službenoj stranici Gentlemen’s Shopa!

Što reći, nego obujte svoje najudobnije plesne cipelice i vidimo se 9. lipnja u Gentlemen’s Shopu u 19 sati!

Foto: Ivor Mažar

Pripremila: Stilueta

Kancelarija bar