ZTC

I ove godine RetrOpatija nadmašila je sva očekivanja i oduševila programom bogatim raznovrsnim sadržajem, a posebno nam je zadovoljstvo primijetiti da iz godine u godinu broj sudionika i posjetitelja ovog festivala dramatično raste te pretvara Opatiju u pravu prijestolnicu zabave i destinaciju koju se nikako ne smije zaobići.

U ovo opatijsko putovanje kroz vrijeme uključio se i Gentlemen’s Shop, čiji su program brojni željno iščekivali s obzirom na euforiju koju su prošle godine na glavnoj opatijskoj prometnici izazvali njihovi barberi šišajući i brijući do kasno u noć.

Pošto u Gentlemen’s Shopu jako dobro znaju da svaki sljedeći projekt mora ponuditi više i bolje, njihov tim ove godine pojavio se u još većem sastavu te predstavio cjelokupni sadržaj ovog lifestyle koncepta i tako odlično odradio ovaj težak zadatak nadmašivanja fenomenalnog prošlogodišnjeg uspjeha te pokazao kako je u retro izdanju upravo svoj na svome.

U njima svojstvenom rockabilly stilu rasplesali su se uz hitove DJ Diabla, dok je prostor ispred hotela Imperial naprosto prštao od energije barbera koji su vješto i spretno uređivali brojne posjetitelje. Osim toga, ove godine predstavili su i Fidelio odijela po mjeri, odabravši za tu prigodu nekoliko vrlo posebnih modela koji su evocirali uspomene na zlatno doba džentlmenske Opatijske rivijere.

Dodatni začin cijeloj ovoj priči dao je i Sentimental Bikes, čiji novi model električnog bicikla Experiment je nedavno ekskluzivno predstavljen u Gentlemen’s Shopu, a u sklopu sinoćnjeg programa posjetiteljima su omogućili da i sami testiraju kako je to voziti Experiment. Sudeći po uzbuđenju u glasu onih koji su isprobali, ovaj eksperiment je i više nego uspješan!


Naravno, kao što je to već tradicija kada je riječ o projektima Gentlemen’s Shopa, za kreativne koktele pobrinuli su se Hendrick’s Gin i Bottega Gold prosecco, u njima svojstvenom vizualnom identitetu koji se savršeno uklopio u ovu živopisnu opatijsku priču!

Foto: Screenshoot Karlo Marković video

Pripremila: Stilueta

Kancelarija bar