ZTC

Kalendar Eudaimonia poznati je projekt inicijatora Gentlemen’s Shopa, slavlje života i uživanje u svakom trenutku, filozofija ovog neobičnog pojma jučer je savršeno prenijeta na događanje Intro Eudaimonia koje je pokazalo da Riječanke i Riječani vole pin up, rockabilly i općenito retro štih!

Povod okupljanja bilo je premijerno predstavljanje kalendara za 2019. godinu kao i slavlje rođendana 4 look-a, Gentlemen’s Shop je kao „mlađi brat“ priredio nezaboravan party, a okupljeni su, osim velikim aplauzom, čestitali i i prigodnom pjesmom!


 

Damir Matešković i tim imaju mnogo razloga za zadovoljstvo. Prvi dio kalendara snimljen je u prekrasnom Babaloo Design Concept Store-u, modeli su zablistali u Fidelio Gentlemen’s Clothing odijelima, make up potpisuje Ana Mikulec, dok je za video materijale zaslužan perspektivan Karlo Marković,  a za fotografije službeni fotograf portala Stilueta Ivor Mažar. Partner projekta je Hendrick’s Gin koji je ujedno i pokrovitelj ove posebne večeri!

Duško Ilijević, Alex Pilepić, Mauro Staraj, Darko Popović, Tin Hasanefendić i Marko Tolja imena su koja će krasiti stranice Eudaimonije 2019., a preostala imena zasad ostaju dobro skrivena tajna iako se već naveliko šuška i željno očekuje razotkrivanje preostalih modela.

Zvijezda večeri bio je novi unikat, model Experiment,  s potpisom  Sentimental Bikes, Duško Ilijević krije se iza hrvatskog brenda koji oduševljava svojom pojavom, ali i filozofijom, riječke dame i gospoda sa zadovoljstvom su razgledali novi model koji se savršeno uklopio u ovu posebnu priču.

Nakon Gentlemen’s shopa rasplesana karavana preselila se u Teatro Lounge Bar, a posebnost ovog dijela zabave bio je photobooth za koji je zaslužan DU Photography i Print4Ever.

Uz DJ Diabla,  Good Rockin’ Daddies, plesnu skupinu „Back to swing“, Rijeka je doista zaživjela u nekom novom duhu, točkice, starke, mašnice, crveni ruževi, eyelineri, retro zabava pokazala se kao najbolja zabava!

Gentlemen’s Shop mjesto je na svjetskom nivou, koncept razrađen do zadnjeg detalja oplemenio je riječku svakodnevicu, a već vrlo brzo donosi novosti u radu za koje ne sumnjamo kako će oduševiti ljubitelje eudajmonističkog načina razmišljanja!

Fotografije: Ivor Mažar

Kancelarija bar